Nieuws

Bobbi Brown Greige herfst make-up collectie 2015

Tijdens een schilderproject bij Bobbi Brown thuis raakte ze, terwijl ze verf aan het mengen was, geïnspireerd voor de nieuwe Greige collectie. Greige is een mix van 'grey' en 'beige', een vrij neutrale kleur die de basis vormt voor een collectie vol grijzige, beige en meer dramatische tinten. De Greige collectie van Bobbi Brown is vrij klassiek en koel, maar in combinatie met een donkere outfit erg mooi deze herfst.

Kate Upton voor Bobbi Brown - de donkere kleur lipstick die ze draagt maakt geen deel uit van de collectie, maar lijkt mij de Crimson Rich Lip Color

Greige eye palette EUR 76,00

Het belangrijkste product van de collectie is dit oogschaduwpalette met Bobbi’s favoriete beige en grijs getinte oogschaduws, gecombineerd met opvallende nieuwe kleuren als Greystone en Earth Metal — verpakt in een slanke, donkerblauwe compact. De oogschaduws variëren van een lichte taupe glitter tot een medium asbruin en een pittige staalgrijze kleur, in een mix van matte tot metallic tinten. De kleuren die je in het palette vindt zijn: Ivory Eye Shadow, Brown Haze Shimmer Wash Eye Shadow, Twinkle Sparkle Eye Shadow, Slate Eye Shadow, Greystone Eye Shadow, Earth Metal Sparkle Eye Shadow , Greige Eye Shadow & Fog Eye Shadow

Intense Pigment Eye Liner EUR 31,00 Black Plum, Forest & Midnight

Deze eyeliners zijn behoorlijk anders dan je misschien gewend bent, het zijn rijk gepigmenteerde poeders die je eenvoudig aanbrengt met een kwastje. Of je nu gaat voor een fijn lijntje of voor een smokey look, met dit eye liner poeder gaat dat helemaal lukken. In het doosje vind je twee rijke liner tinten en een iets meer knallende variant om fijn mee te experimenteren.

Dual-ended eye liner and Smokey eye liner Brush EUR 46,00

Met deze kwast kun je je nieuwe poederige eyeliners heel precies opbrengen, maar ook het poeder mooi blenden voor een meer smokey look. Ik heb een soortgelijke kwast en die gebruik ik heel vaak om ook oogpotlood wat zachter te laten lijken, ideaal!

 Long-wear cream Shadow Stick EUR 15,50 Greige & Midniight

Zoek je een oogschaduw die lang blijft zitten en makkelijk op te brengen is? Dan zijn de Long-wear Cream Shadow Sticks misschien wel ideaal voor je. Ze blijven perfect zitten, een hele dag lang! Maar je kunt ze ook prima als eyeliner of tighliner gebruiken, wist je dat?

Nail Polish EUR 15,50 Greige & Smokey Topaz

Als finishing touch mogen de greige nagellakken niet ontbreken, chique tinten die goed combineren met veel huidtinten, vooral als je wat lichter bent staan deze kleuren heel goed.

 

De Bobbi Brown Greige collectie zal officieel vanaf half september 2015 (begin september al gespot bij De Bijenkorf) te vinden zijn bij de verkooppunten van Bobbi Brown in De Bijenkorf en Douglas. De collectie is naar verluid vrij gelimiteerd, hou daar even rekening mee als je graag één van de producten wilt hebben. 

Deel dit artikel
Back to top