Inspiratie & Tutorials

Love this : COSMANIA Beautybox! Op = op, bestel snel

Na het grote succes van vorig jaar werkt één van de leukste, meest originele beauty (web)winkels COSMANIA opnieuw samen met Beautybox! Fans hebben de COSMANIA Beautybox vast allang besteld, maar mocht je deze gemist hebben, dan zal ik je nu laten zien dat je hem toch echt nog moet bestellen! Wees er wel snel bij, want ook voor deze editie geldt op=op! Kijk even mee wat er in deze fantastische Beautybox zit....

De COSMANIA Beautybox kun je alleen maar bestellen, hij maakt geen deel uit van het "normale" Beautybox abonnement, en wordt eenmalig uitgegeven. De box kost EUR 24,95, je koopt hem dus eenmalig en gaat geen abonnement aan. Het is wel een ideale manier om eens kennis te maken met de leuke, interessante en onbekende merken die er bij COSMANIA worden verkocht zoals This Works, Cowshed, SachaJuan, Inglot en Paula's Choice.

De COSMANIA Beautybox is lekker vol, gevuld met 9 producten van 8 verschillende merken, de totale waarde is EUR 70,00 en dat is een mooie deal omdat je maar EUR 24,95 betaalt voor de box. Het is een mooie mix van grote samples/reisverpakkingen en fullsize product van Inglot. Ik hou altijd van zulk soort verpakkingen, omdat er voldoende product in zit om het echt goed uit te proberen. Heel wat fijner dan zo'n mini-zakje dat je weleens krijgt, ook al kan dat best leuk zijn.

Deze box doet mij in elk geval denken aan de bakjes voor de kassa bij Sephora, daar vind je dus ook altijd van dit soort leuke producten. Handig dat je ze nu thuisgestuurd krijgt!

In de COSMANIA Beautybox vind je de volgende producten:

  • This works Sleep Plus+ Pillow spray (heerlijke spray, staat bij ons thuis naast ieder bed)
  • Cowshed showergel
  • Inglot Freedom system palette eyeshadow 2 + Freedom shadow (fijn dat Inglot weer wat beter te krijgen is, mooi merk)
  • Mario Badescu Glycolic foaming cleanser
  • Mario Badescu Super collagen mask
  • Steamcream (heerlijke hydraterende creme die fijn is voor alles, zowel handen, lichaam als gezicht, ideaal op reis)
  • Paula's Choice Resist intensive wrinkle-repair retinol serum (ooit weleens getest, is nooit echt favoriet geworden dit merk)
  • SachaJuan Hair repair (ik heb nooit iets van dit merk getest, erg nieuwsgierig dus!)
  • Aurelia Probiotic Skincare Firm & revitalise dry body oil (prachtig en natuurlijk merk, fijne geur ook)

In de box vind je een duidelijke uitleg van de producten die in de box zitten, ik ken ze eigenlijk allemaal wel behalve de SachaJuan Hair Repair en het serum van Paula's Choice. De prijzen die erachter staan zijn de prijzen omgerekend naar de inhoud van de verpakkingen, voor een full size product betaal je (uiteraard) meer. Je kunt daarvoor terecht bij COSMANIA, zowel in hun winkel in Amsterdam als in de webshop.

Extra fijn, je krijgt ook nog eens 15 % korting als je een aankoop doet bij COSMANIA. Heb je dus een fijn nieuw product ontdekt in deze Beautybox, dan kun je die met korting aankopen. Natuurlijk kun je de code ook nog even bewaren, hij is geldig t/m 30 november 2015 en geldig zowel in de winkel(s) als de webshop.

 

Aarzel niet te lang als je deze unieke COSMANIA Beautybox wilt bestellen voor EUR 24,95, ze schijnen echt bijna uitverkocht te zijn en op=op! Je bestelt de box in de webshop van COSMANIA, hou nog wel even rekening met de verzendkosten van EUR 4,95 want die komen er nog bij.  EDIT : de box is helaas uitverkocht bij Cosmania, maar hou de website van Beautybox in de gaten rond maandag 5 oktober 2015, er zullen nog wat exemplaren beschikbaar zijn! 

 

Nog meer fijn nieuws voor COSMANIA fans trouwens, er komt in november 2015 ook een winkel in Den Haag (Groenmarkt 26a). Heb jij de COSMANIA Beautybox ook besteld? Ben je tevreden over de inhoud?

Deel dit artikel
Back to top