Reviews

Pupa New Chic Forever 10th anniversary lipsticks

Pupa viert de 10e verjaardag van één van haar meest populaire items, de New Chic forever lipstick, op een heel leuke manier. Speciaal voor deze verjaardag brengen ze 10 spectaculaire, limited edition kleuren uit van deze fijne lipstick in de handige verpakking. Als je de Beautybox van april hebt gekregen, dan zul je de lipstick wellicht al kennen en misschien ben je er inmiddels ook wel verliefd op geworden?

New Chic Forever lipstick heeft een fijne formule van pure plantaardige wassen, gecombineerd met lanoline die de lippen zeer zacht doet aanvoelen. De was uit sinaasappelschil beschermt de lippen, zelfs tegen de straling van de zon, de lipstick heeft echter geen SPF. 

De New Chic Forever 10th anniversary lipstick heeft een bijzonder verpakking, niet alleen door de mooie rode huls, maar ook door het handige spiegeltje dat tevoorschijn komt als je de lipstick uit de huls laat glijden. De lipsticks zijn geurloos, glijden soepel over mijn lippen, voelen zacht aan en hebben een fijne pigmentatie.  Ze hebben een klein beetje de neiging om in de lijntjes van de lippen op te hopen, ik draag er bijvoorkeur een laagje lipbalsem onder, dan heb ik er geen last van. De houdbaarheid van de lipsticks is prima, maar het zijn geen extra langhoudende lipsticks natuurlijk.

v.l.n.r. Black baccara 57, Ballerina 71, Pretty in pink 72, Tea rose 73 en Pink Promise 74
v.l.n.r. Rosy brown 75, Pink baby lover 76, Sunset celebrations 77, Dark red 78 en Cherry ''n cream 79

De kleuren van deze limited edition lipstick collectie zijn mooi, zowel een tikje klassiek ofwel draagbaar alsook perfect passend in het modebeeld van deze zomer. Sunset celebrations is een mooie koraal/rood/roze die behoorlijk doet denken aan MAC''s Watch me simmer.
Ik heb niet alle lipsticks voor jullie op mijn lippen aangebracht, maar een keuze van drie van de kleuren, waarschijnlijk zullen jullie de andere kleuren binnenkort ook nog wel een keer voorbij zien komen, misschien in een filmpje of bij de foto van een look.

van boven naar beneden : Pretty in pink, Tea Rose en Sunset celebrations
De Pupa New Chic Forever lipsticks uit de 10th anniversary collectie kosten EUR 18,50 per stuk en zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Ben je op zoek naar verkooppunten van Pupa, bezoek dan hun website via www.pupa.nl en als je dan een kleur moet kiezen....neem dan zeker Sunset Celebrations (nr. 77).

Ken jij de lipsticks van Pupa al? Heb je ook een exemplaar in huis uit de Beautybox? Welke kleur is jullie favoriet van de tien?
Deel dit artikel
Back to top