Reviews

Lekker voor je huid - REN Wake wonderful night-time facial

Iedereen weet dat een goede nachtrust belangrijk is! Zoon Sem (van inmiddels bijna 12) vroeg zich vaak af waarom je nu eigenlijk moest slapen, hij was toch helemaal niet moe? Volgens mij kun je het ongeveer zo omschrijven: gedurende de nacht reset je lichaam zich als het ware, naast dat het uit rust natuurlijk, hierdoor kun je de dag erna weer fris aan de gang. De REN Wake wonderful night-time facial zorgt er ook nog eens voor dat je met een stralende huid wakker wordt....ik heb het getest!

REN Clean skincare Wake wonderful night-time facial EUR 40,00 (tube met pomp 40 ml)

 

REN Clean Skincare is een Brits huidverzorgingsmerk dat sinds 2000 producten maakt, ze vieren dit jaar dus het 15 jarig jubileum. REN gebruikt in hun producten alleen maar van planten en mineralen afgeleide ingrediënten, er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische ingrediënten.

Toen ik de Wake wonderful night-time facial kreeg was ik direct nieuwsgierig, wie wil er nu niet met een stralende huid opstaan? "I woke up like this"...maar dan echt "flawless, gewoon door 's nachts dit product te gebruiken! Het leek mij wel iets!

De REN Wake Wonderful Night-time facial is een combinatie tussen een nachtcreme, een exfoliant en een masker, je kunt het een paar keer per week gebruiken in plaats van die producten. Je zou de Night-time facial ook kunnen gebruiken in combinatie met een serum en/of nachtcreme, maar dat hoeft niet.

De Night-time facial is verpakt in een fijne tube met pomp, je gebruikt per keer ongeveer 2 tot 3 pompjes van het product dat je over je schone huid verdeelt. Doe dit direct na het reinigen, al kun je er eventueel dus ook een lotion en serum voor gebruiken. Ik breng het echter liever direct op mijn huid aan. Het is een gel/creme textuur die zijdezacht aanvoelt, heel anders dan een "gewone" exfoliant die vaak wateriger en plakkerig is. Je merkt goed dat er behoorlijk wat plantaardige oliën in verwerkt zijn, deze fungeren als anti-oxidanten en helpen UV schade te repareren en de huid te verhelderen, en zorgen ervoor dat de Facial comfortabel aanvoelt in de nacht. De Facial ruikt erg fijn, lekker fruitig en zacht, de geur overheerst niet en de textuur is ook niet plakkerig, je hebt dus geen last van de Facial als je slaapt.

de tube werkt handig en hygiënisch!

ingrediëntenlijst REN Wake wonderful Night-time facial met o.a. melkzuur, sheaboter, glycerine, hyaluronzuur, fruitzuren van ananas, gist en passievrucht die glycolzuur bevatten en verschillende plantaardige oliën en extracten.

de textuur van de Facial is semi-transparant, zacht en voelt fijn aan, je ziet de Facial niet op de huid, hooguit een lichte glans

 

Na een nachtje slapen met de Wake Wonderful Night-time facial ziet mijn huid er vol en uitgerust uit, het milde exfolërende effect zorgt ervoor dat mijn huid meer straalt en de hydraterende en voedende ingrediënten zorgen voor een huid die van binnenuit voller lijkt te zijn geworden. Jullie weten misschien dat ik regelmatig de combinatie van Philosophy Hope in a jar night & Le Weekend de Chanel gebruik? Dat doe ik nog steeds, maar ik merk dat deze Facial ongeveer hetzelfde effect heeft en dat is natuurlijk wel handig.

Ik kan hem dan ook zeker aanraden, in principe is deze Facial voor ieder huidtype geschikt, maar door de (milde) fruitzuren kan het weleens prikkelend zijn voor een erg gevoelige huid. Dan kun je er eventueel wel een serum en creme bij gebruiken, dan is het effect iets minder heftig. Je kunt de Facial 2 tot 3 keer per week gebruiken, bij iedere leeftijd.

 

De producten van REN Clean Skincare koop je o.a. bij De Bijenkorf en Skins, de Wake Wonderful Night-Time facial kost EUR 40,00. En het is ook goed om te weten dat REN hun producten en ingrediënten niet op dieren test! Ik ben benieuwd of jij binnenkort ook "flawless" wakker wordt!

Deel dit artikel
Back to top