Algemeen

Greenland cadeautje: De Blackbox!

balm___butter_bl_4aeefcaa65f9c Speciaal voor de feestdagen heb ik weer een leuke tip voor jullie. Greenland heeft namelijk wel een heel leuk nieuw setje op de markt gebracht met een hele spannende naam: de Blackbox! Dit is een heerlijke set met een body butter en luxe lip balm. Dit cadeautje ziet er natuurlijk niet alleen maar leuk uit, maar is ook nog eens heel fijn in gebruik, want de producten van Greenland ruiken allemaal heerlijk en.. niet geheel onbelangrijk : ze zijn ECOCERT gecertificeerd. Lees verder voor meer informatie en afbeeldingen! De Blackbox setjes een body butter en een luxe lip balm ter waarde van in mooie blackbox. Deze natuurlijke lip balm en body butter zijn gebaseerd op diverse natuurlijke ingrediënten, zoals cacaoboter, sheaboter en koudgeperste olijfolie. De setjes kosten €9,95 maar als je de producten los koop betaal je €10,90, je bent dus net even voordeliger uit.

 

balm___butter_bl_4aeefb41def5bbalm___butter_bl_4aeefcaa65f9cbalm___butter_bl_4aeefd4aebad2

 

Hierboven zien jullie drie voorbeelden van de leuke Blackbox cadeautjes, maar in totaal zijn er zes verschillende geuren:

  • Cocoa-vanilla
  • Coconut
  • Mango
  • Papaya
  • Passion fruit
  • Pomegranate

Het grootste gedeelte van de Greenland verzorgingsproducten zijn gecertificeerd als “organic cosmetic” door Ecocert. Ecocert is het Europees certificeringsinstituut voor biologische en natuurlijke cosmetica. De producten bevatten uiteraard geen parabenen, minerale oliën, of synthetische kleur- en geurstoffen.

0303

Je kunt nu profiteren van een leuke actie bij Greenland! Bij een bestelling boven de € 25,00 ontvang je een gratis luxe lip balm t.w.v. € 3,95. Deze aanbieding is geldig tot en met december 2009. Genoeg redenen om snel even een kijkje te nemen bij Greenland! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top