Reviews

Scrubs: Deel 1 zout-scrubs

Grappig genoeg scrubben veel dames hun huid niet meer na de zomervakantie omdat ze bang zijn dat ze daardoor hun bruine kleurtjes sneller krijt raken. Dat is niet zo! Tijdens het scrubben verwijder je de dode huidcellen waardoor je juist langer en egaler bruin blijft. Doe dit niet direct na het zonnebad maar wacht even een paar dagen zodat je huid na de zon eerst even kan herstellen.

Lichaamscrubs zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er scrubs met scrubdeeltjes die bestaan uit gemalen noten, suiker en zout en veel meer. In dit artikel vertelde Debbie jullie alles over het scrub ABC, dus dat ga ik vandaag niet nog een keertje overdoen, wel ga ik jullie voorstellen aan een aantal heerlijke scrub exemplaren. Vandaag begin ik met de zoutscrubs:

De Amore Afterglow Salt Scrub (EUR 28,95 - 500 ml) van Principessa Beauty is misschien niet de goedkoopste scrub die jullie vandaag voorbij zien komen maar wel een pareltje. Deze scrub heeft een basis van zeezout en zorgt voor en uitermate goede doorbloeding. De shea butter en alöe vera kalmeren en verzachten de huid. Deze scrub ruikt ontzettend lekker (vrouwelijk, poederig,sensueel) en laat geen vettig laagje achter op de huid.
Op zoek naar een budget vriendelijke scrub? Kruidvat verkoopt een aantal eigen merk scrubs waaronder de Natures Aroma Energising Zout scrub (EUR 2,59 - 350 ml). Ik moet in eerste instantie een beetje wennen aan de geur. Deze doet mij in eerste instantie aan mint denken met een grapefruit twist op de achtergrond. De scrub is vrij grof, en voor mij betekend dit dat ik er mijn benen en voeten mee kan behandelen. Mijn armen en buste vinden deze scrub te grof.
De Greenland Papaya lemon Salt scrub (EUR 8,95 - 400 gram) uit de Fruit Emotion collectie bevat een combinatie van 2 verschillende essentiële oliën met een heerlijke werking op lichaam en geest. Deze mix geeft lekker veel energie en ruikt geweldig. Erg leuk concept dat ook nog eens werkt! Na een scrub sessie met deze Greenland scrub kom ik met zekerheid vrolijk de badkamer weer uit inclusief zacht velletje!
Er zijn van die dagen dat je simpelweg snakt naar chocolade. De Cacao Scrub van Jericho (EUR 24,95 - 100 ml) is een lekkere exotische scrub samengesteld uit Rainforest oliën, cacao boter, rijstolie en Dode Zee zout. De formule is voedend en mag gebruikt worden op lichaam en gezicht. Dit product staat garant voor een geluksmomentje in de badkamer, met een zachte huid als resultaat. De formule laat geen vettig laagje achter op de huid.Jericho Dode Zee Scrubzout met Lemongrass Olie (EUR 17,50 - 300 gram) bevat een zoutbasis en brengt de bloedcirculatie uitermate goed en snel . Citroengras olie staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en dat is wat deze fijne zoutscrub doet. Eenmaal  in de badkamer scrub je niet alleen  jouw huid, maar stimuleer je ook jouw zintuigen waardoor je al snel weer een flinke dosis energie hebt.  De voedende oliën zorgen ervoor dat je na het scrubben (goed afspoelen) geen bodybutter of lotion meer nodig hebt.

Ik heb ook afbeeldingen gemaakt waarop jullie de scrubs even van dichtbij kunnen bekijken. Op deze manier zien je al heel snel welke scrub het meest in de buurt komt van jouw wensen.
Ik ben meer dan benieuwd welke scrub-producten bij jullie de badkamer sieren! Ben je geinspireerd geraakt en kun je niet wachten om een van de bovenstaande scrubs aan te schaffen? Vertel het ons hieronder! Zeer binnenkort alles over mijn favoriete  suiker- en andere bijzondere scrubs.
 

Deel dit artikel
Back to top