Fashion

Nordstrom verstuurd nu ook naar NL?

Wisten jullie al dat één van mijn favoriete winkels of all time het Amerikaanse warenhuis Nordstrom is? Dan heb ik het in dit geval over de webshop, al zijn de "echte winkels" uiteraard ook niet te versmaden! Maar goed, ik kom niet zo erg vaak in de USA...dus dan maar via het web bestellen! Nu verstuurde Nordstrom in principe altijd wel naar Nederland, maar dat was nogal omslachtig, nu gaat dat iets anders.....

Want sinds ongeveer een maand verzend Nordstrom echt internationaal via een speciale doorstuurservice, ook naar Nederland! Natuurlijk wilde ik de proef op de som nemen, ik was erg benieuwd naar de verzendkosten en wilde ook graag weten of er nog invoerrechten betaald moesten worden als ik mijn spulletjes zou ontvangen.... Goed, op 20 november heb ik een bestelling gedaan van 1 paar UGG Australia metallic logo boots en 3 fijne Philosophy kerstmis spulletjes.

Alles leek zonder problemen te gaan, de verzendkosten waren niet mals, nl. EUR 30,00 maar ik laat regelmatig pakjes uit de USA overkomen via familie en weet ook dat vooral grotere pakjes altijd vrij prijzig zijn, $ 40,00 is echt iets bijzonders. Dus in dat opzicht vielen de kosten ook wel weer mee. Bij de verzendkosten kwam ook nog een bedrag van ongeveer EUR 20,00 voor taxes??? Wat dat precies was, was mij niet helemaal duidelijk maar goed, toch maar besteld. Het vervelende was dat ik geen bevestigings-email had ontvangen, ik kon mijn bestelling ook niet meer nazien op mijn Nordstrom account...was er iets misgegaan?

Op mijn creditcard afschrift zag ik wel een reservering staan, maar het bedrag was nog niet afgeschreven....Afwachten dus maar! En gisteren stond er zomaar ineens een meneer van GLS voor de deur met een groot pakket uit de UK, van Nordstrom dus!!! Mijn bestelling werd keurig afgeleverd, zonder dat ik invoerrechten heb moeten betalen, ik ben dus zeker tevreden! Maar....ik hou nog een kleine slag om de arm, omdat het ook zou kunnen dat ik de invoerrechten achteraf nog gefactureerd krijg van de vervoerder.....dat gebeurt wel eens, helaas! Wat heb ik uiteindelijk ontvangen :

  • UGG Australia Classic Short Metallic Logo Boot
  • Philosophy Have a very cherry Christmas - heerlijke douchegel die ruikt naar warme kersen
  • Philosophy Holiday Spice and everything nice - heerlijke kruidige douchegel met een bijpassende lip shine (dat zijn echte musthave''s van Philosophy!)
  • Philosophy Silent Night - lekkere romige lavendel douchegel & badschuim met het mooiste lila kleurtje!

Voor nu kan ik zeggen : missie geslaagd!! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen, maar ik kan jullie in elk geval zeggen dat mijn winkelmandje alweer gevuld is met alle leuke producten die we hier in Nederland niet hebben (of waar we veel meer voor moeten betalen!). Je kunt bij Nordstrom alleen met creditcard betalen, maar dat is uiteraard wel volkomen veilig! 

Deel dit artikel
Back to top