Inspiratie & Tutorials

Inspiratie: NOTD - China Glaze - Sun Worshiper (Poolside)

Het is natuurlijk wel heel erg leuk om met Koninginnedag een oranje nagellakje te dragen vinden jullie ook niet? Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie een extreem kleurtje! Dit kleurtje is namelijk niet zomaar oranje, nee het is Neon oranje! China Glaze bracht nog niet zo heel lang geleden de Pooside collectie uit. Dit is een collectie met zes Neon nagellakjes die natuurlijk wel heel erg leuk zijn op bruine handen en teentjes. De kleur die ik jullie vandaag laat zien heet dan ook heel toepasselijk: Sun Worshiper! Lees even verder voor een grotere afbeelding en meer informatie.

Toen ik de eerste keer las over deze nagellakjes plaatste ik ze vrijwel direct op mijn wishlist, vooral met de Neon kleurtjes van Essie in mijn achterhoofd. Na het lezen van een aantal Amerikaanse reviews werd ik stiekem wat minder enthousiast omdat ik daar veelal las dat de dekking van de lakjes niet zo heel goed was. Enfin, natuurlijk wilde ik dit zelf even testen en ik moet inderdaad toegeven: je hebt heel wat laagjes nodig om deze kleurtjes dekkend te krijgen. Op de foto hieronder draag ik vijf laagjes Sun Worshiper. Klein voordeeltje is wel dat de nagellek redelijk snel droogt, dus je hoeft niet zo heel lang te wachten voordat je weer een laagje kunt aanbrengen.

Deze nagellak heeft een semi matte dekking. Het zijn geen echt matte nagellakjes maar ze hebben geen hoogglans. De kleur is echt extreem, het is echt licht en fel fluor/neon oranje, je moet ervan houden.  Nog even een tipje: Mocht je geen tijd of zin hebben in veel laagjes (ivm de dekking) lak je nagels dan eerst even met een witte nagellak, dan heb je maar een of twee laagjes neon nagellak nodig om voor een dekkend effect te zorgen). De China Glaze Poolside collectie is in Nederland verkrijgbaar bij Enchantra voor de prijs van €6.95 per flesje. Tot slot nog even de kleurtjes voor jullie op een rijtje:

  • Towel Boy Toy - Midden neon blauw
  • Kiwi Coolada - Midden neon groen
  • Yellow Polka Dot Bikini - Citrus neon geel
  • Sun Worshiper - Warm neon oranje
  • Flip Flop Fantasy - Creme neon roze
  • Pool Party - Warm fuchsia neon roze

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top