Nieuws

Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche review

Estée Lauder brengt in de zomermaanden hun intens populaire Bronze Goddess collectie uit, deze bestaat uit een fragrance (geur) collectie, een make-up collectie (zie dit artikel) en uit een Suncare (zonnebescherming) collectie. In deze collectie is een geweldig fijne frisse, tropische geur opgenomen, de Bronze Goddess Eau Fraîche, misschien nog een fijne tip voor Moederdag? Lees snel even verder voor meer informatie.... De Bronze Goddess geur past perfect bij de zomer, het is een frisse maar ook sensuele geur die je,als je hem draagt, absoluut doet denken aan tropische stranden en heerlijke, fruitige cocktails. De geur opent met een frisse eerste indruk door de bergamot en mandarijn,  waarna de gardenia bladeren en kokosnoot de geur overnemen, de warmte en sensualiteit wordt in de geur gebracht door de amber, sandelhout en vetiver. Behoorlijk tropisch en sexy dus, maar met een heerlijke frisheid! Er zijn 4 producten in de geurcollectie opgenomen, waarvan ik de Eau Fraiche heb getest, dit product is te gebruiken voor het hele lichaam, het bevat wel alcohol dus moet je toch wel oppassen als je in de zon gaat, kies er dan bijvoorbeeld voor om de geur licht in het haar te spuiten of achter de oren aan te brengen, daar komt de zon toch vrijwel niet. Natuurlijk kun je je ''s avond wel uitgebreid all over parfumeren met deze frisse spray! Ik vind in de geur de kokos wel overheersen, als ik eerlijk ben ruik ik de topnoten mandarijn en bergamot vrijwel niet, maar langzaam maar zeker verdwijnt de kokos iets en gaat de geur over in de basis van amber, erg fijn! Mocht je gek zijn van de geur van kokos, dan is dit zeker een echte aanrader! Dit zijn de producten uit de geur collectie:

  • Bronze Goddess Solid Perfume Pendant EUR 60,00 (uitsluitend verkrijgbaar bij de Estée Lauder counters bij de Bijenkorf)
  • Bronze Goddess Eau Fraîche 100 ml EUR 50,00
  • Bronze Goddess Body Oil 100 ml EUER 39,00
  • Bronze Goddess Luminous Body Lotion 200 ml EUR 39,00

De flacons van de Eau Fraîche en de Body Oil zijn dit jaar vernieuwd en echt erg mooi, de flesjes zijn dubbelwandig (prettiger i.v.m. de warmte in de zomer) en zijn voorzien van een soort vlekjes die je ook voelt op het flesje, het lijkt erop alsof de flacons net in het zand hebben gestaan, dit geeft de sfeer natuurlijk prima weer! De gestreepte dop geeft de flacon ook weer iets extra''s, doet mij een beetje denken aan de kleding van Paul Smith, die hebben ook vaak dit soort streepjes als accent. Kortom, zoek je nog een leuk kado voor moederdag en houdt jouw moeder van een tropische geur, ga dan zeker even ruiken de komende dagen en verras je moeder met één van deze producten, ik weet zeker dat ze die erg kan waarderen. Je vind de Estée Lauder Sun Goddess producten bij de vaste Estée lauder verkooppunten zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, de Bijenkorf en diverse andere luxe parfumeriëen. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top