Algemeen

Sneak peek - Make Up Store Extreme Fall 2010

In dit artikel heb ik jullie al kort wat verteld over het nieuwste make-up merk dat hier in Nederland zijn eerste verkooppunt heeft geopend, Make Up Store. Afgelopen week was de officiële opening die werd vooraf gegaan door een perspresentatie van de hersft 2010 make-up collectie met de veelbelovende naam, Extreme! En Extreme it is, wat een geweldig mooie producten vinden we terug in deze collectie, ik ben echt behoorlijk onder de indruk en kan jullie alleen maar adviseren om snel naar Amsterdam te gaan! Kijk even verder voor een sneak peek.... In de collectie vinden we vanaf augustus 2010 een prachtige combinatie van donkere, "mindblowing" smoky eyes met donkere tinten als zwart, groen, bruin en turquoise, gecombineerd met zacht oranje, nude of juist sprekende cassis-kleurige lippen. De huid is uiteraard prachtig glanzend en straalt door de mooie High Tech Lighters van Make Up Store. Make Up Store heeft prachtige, losse oogschaduws/pigmenten met de naam Eyedust (EUR 14,50), in deze collectie zijn erg mooie, donkere en toch kleurrijke Eyedusts opgenomen. De pigmentatie is behoorlijk ongeloofelijk en de glans misschien nog wel mooier....kunnen jullie merken dat ik enthousiast ben? Er zijn ook een aantal vaste/geperste oogschaduws opgenomen in de collectie, de Microshadows (EUR 14,50), die ook heel fijn zijn.

Maar dat is nog niet alles, de huid wordt ook prachtige en glanzend door de nieuwe Velvet Creme, een creme vol met hydraterende, verzachtende ingrediënten, die ook nog een boordevol anti-oxidanten zit!

Kortom, het wordt een mooie herfst bij Make Up Store!! Naar verwachting zullen de producten van de Extreme collectie in augustus 2010 in de winkel aan de Heiligeweg 9 in Amsterdam te koop zijn, ik zal jullie tegen die tijd zeker nog wat exacter informeren. Natuurlijk krijgen jullie ook nog reviews van een aantal van de producten, maar ik wacht er nog even mee. Oh ja, zijn jullie fan van minerale make-up of heb je een erg gevoelige huid en ben je nog steeds op zoek naar een goede foundation? Probeer dan zeker eens de Wonder Kit, een complete set met verschillende kleuren minerale poeders met bijbehorende kwasten, zeker de moeite waard, de prijs van de kit is EUR 89,00.

Tot die tijd kan ik jullie alleen maar aanraden om zeker een kijkje te gaan nemen in de winkel van Make Up Store, jullie zullen zeker niet teleurgesteld worden! Zeker als je in de vakantie toch nog een dagje Amsterdam gaat doen, zeker niet overslaan....natuurlijk loop je dan ook direct even bij MAC binnen, die zit 2 deuren verderop! Het adres nog even : Heiligeweg 9 te Amsterdam (een zijstraat van de Kalverstraat, ligt in het verlengde van de Leidsestraat, midden in het centrum dus). Binnenkort ben ik er in elk geval weer te vinden en ik heb ook nog wat producten om aan jullie te laten zien, wordt zeer snel vervolgd dus! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top