Nieuws

Vaderdag tip - The Body Shop White Musk Sport

Natuurlijk is het julie niet ontgaan, deze zondag, 20 juni, is het Vaderdag! De dag waarop wij onze vaders heerlijk in de watten leggen en natuurlijk verwennen met een mooi kado. Zoek je een kado dat niet te duur is, maar toch fijn om te geven en te krijgen, neem dan een kijkje bij The Body Shop. The Body Shop heeft nl. een fijne nieuwe geurlijn uitgebracht, perfect geschikt voor de sportieve vaders, White Musk Sport. De bekende White Musk nu in een heerlijk frisse, maar toch ook pittige uitvoering! Kijk snel verder... White Musk Sport is geïnspireerd op de klassiek White Musk, maar deze uitvoering is moderner, jeugdigder en voorzien van een energieke twist door de bekende parfumeur Juliette Karagueuzoglou. De geur is als volgt opgebouwd:

  • top : grapefruit en citroen
  • hart : geranium, sinaasappelbloesem en rozemarijn
  • basis : leer, amber, houtachtig en vetiver

De geur is heerlijk fris, sportief en geschikt voor vrijwel iedere man, hier thuis werd hij in elk geval goedgekeurd door zowel vader als zoon. De geur is wel vrij licht en niet zo overheersend, maar dat is een eigenschap die veel mannen juist wel kunnen waarderen in een geur, want too much is meestal niet wat ze willen. De fles is eenvoudige en herkenbaar door de grote letters in lichtblauw, ligt goed in de hand en is lekker groot want er zit 100 ml in. De White Musk Sport heeft ook een complete geurlijn met een fijne anti-perspirant deodorant en een heerlijke, frisse Hair & bodywash, als je deze producten gebruikt naast de Eau de toilette, dan geurt vaderlief de hele dag naar White Musk Sport! Dit zijn de prijzen van de producten (bij The Body Shop kun je de producten ook kopen in een mooie, bijpassende kado-doos):

  • Eau de toilette 100 ml spray EUR 24,00
  • Hair & body wash 200 ml tube EUR 12,00
  • Anti-perspirant deodorant 75 ml stick EUR 9,00

Je vind de producten van de White Musk Sport productlijn nu in alle winkels van The Body Shop! Zoek je nog een andere tip voor Vaderdag? Kijk dan ook eens naar de Maca Root huidverzorgingslijn van The Body Shop, dat is zeker ook een aanrader, lees daarom ook even dit artikel van vorig jaar:

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top