Algemeen

Overzichtje en NOTD's: Zoya Sparkle collectie

De Zoya Sparkle collectie is een onderdeel van de Zoya Flash & Sparkle collectie. Dit deel bevat een zestal prachtige nagellakjes met.. je raad het al: Glitters! Eerder hebben jullie in dit artikel een overzichtje van beide delen kunnen zien en onlangs heb ik in dit artikel een van mijn favoriete kleuren van deze zomer laten zien, de Robyn. De robyn is onderdeel van het Flash gedeelte van deze collectie. Vandaag heb ik voor jullie drie van de zes (de mooiste drie uiteraard!) van de nagellakjes uit de Sparkle collectie dus lees even verder voor meer informatie en vooral veel glitter afbeeldingen. Hieronder kunnen jullie de afbeeldingen zien van drie nagellakjes uit de Zoya Sparkle collectie. De kleurtjes zitten echt boordevol micro glitters, zijn licht metallic, hebben een prachtige hoogglans en zijn goed op te bouwen. Je kunt de nagellakjes met twee á drie laagjes volledig dekkend krijgen, maar je kunt ook een keertje experimenteren door de lakjes als topcoat gebruiken.

  • Charla – tropical blue sparkling metallic
  • Alegra – fuchsia pink sparkling metallic
  • Ivanka – mermaid green sparkling metallic
Ik heb voor jullie meteen NOTD''s gemaakt van de kleurtjes, die eigenlijk allemaal echt schitterend zijn. Wat ik trouwens heel fijn vind aan deze lakjes is dat de glitters niet te groot zijn en dat het nageloppervlak niet ruw aanvoelt tijdens het dragen. Ook verwijder je ze weer redelijk gemakkelijk met een wattenschijfje en een goede nagellak remover. Charla: Alegra: Ivanka:

De nagellakjes van Zoya zijn voor € 8,95 per stuk verkrijgbaar bij Nailpolish Fashion. Vergeet vooral niet onze kortingscode te gebruiken (lushious) want met deze code ontvang je 10% korting op je volledige bestelling (excl. verzendkosten). Momenteel is overigens ook de Wicked & Wonderful collectie verkrijgbaar!

Bijdrage van Wenvers
Deel dit artikel
Back to top