Nieuws

Greenland: Pure & White

De pure & white verzorgingsproducten van Greenland zijn gebaseerd op gecertificeerde biologische (organische) ingrediënten. Deze biologische ingrediënten zijn plantaardige stoffen die gewonnen zijn uit planten die worden gekweekt op natuurlijke en duurzame wijze dus zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen. Onlangs heeft Greenland deze heerlijke nieuwe lijn toegevoegd aan het vaste assortiment en dat is een absolute verrijking. Lees verder voor meer informatie. Greenland produceert alleen het goede uit de natuur met respect voor de natuur. De producten bevatten ingrediënten uit heilzame planten, kruiden en bloemen. Het assortiment draag het ECOCERT keurmerk. Dit is een Franse controle en certificatie organisatie die zich richt op ecologische en organische productie van voedingsmiddelen, cosmetica en kleding. Het principe van de Pure & White lijn is helder en prachtig. De lijn bevat zes verschillende producten waaronder een biologische shower cream, hand cream en body oil. Alle producten zijn verkrijgbaar in vier geurvarianten:

  • Cotton flower & white lotus - softening
  • French lavender & rosemary - relaxing
  • Italian lime & vanilia - vitalizing
  • Bulgarian rose & patchouli - balancing
Biologische shower cream

- EUR 7.95 (250 ml) Ik testte dit product in de Cotton flower & white lotus variant. De structuur van de biologische shower cream is heerlijk zacht, romig en vol. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een romig schuim, en vooral bij gebruik van een spons of puff begint het product lekker op te schuimen. De geur is zacht, lieflijk en doet mij denken aan lichte Aziatische geuren. Deze geur blijft overigens na het douchen nog heerlijk op de huid ''hangen'' en geeft deze een zacht en niet trekkerig gevoel na gebruikt. Biologische body lotion - EUR 7.95 (150 ml) De body lotion heeft een fijne niet te zware structuur. Deze is goed uit te smeren, trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter waardoor je wanneer je haast hebt snel door kunt met de orde van de dag. De geur is niet helemaal aan mij besteed (patchouli) maar dat is natuurlijk een kwestie van smaken verschillen. Ook deze biologische body lotion is verkrijgbaar in vier verschillende geurvarianten. Shea Butter Dit product bevat onder andere Shea Butter dat wordt gewonnen uit de noten van de Afrikaanse karite-boom. Shea Butter is een zachte, plantaardige basis wax en is een verzachtend en vochtinbrengend ingrediënt. Biologische hand cream - EUR 7.95 (100 ml) Dit is wat mij betreft een van de favoriete producten uit mijn test-reeks. De geur is zeer aangenaam (ik testte de Italian lime & vanilia variant) en de structuur van de hand cream is heerlijk licht maar toch enorm voedend. Je hebt maar een klein beetje nodig voor optimaal resultaat. De verpakking is wel wat aan de grote kant, waardoor je de hand cream niet heel gemakkelijk kunt meenemen in je handtas. Glycerine is een uitermate goede moisturizer, het zal jullie dan ook niet verbazen dat dit fijne ingrediënt ook in de formulering van de hand cream is verwerkt. Biologische body butter - EUR 7.95 (100 ml) Last van een droge huid, of kan jouw huid wel een klein beetje extra verwennerij gebruiken? Dan ben jij op zoek naar de biologische body butter. Dit is een dikkere bijna zalf achtige butter die niet alleen heerlijk voedend is maar ook een prachtige glans aan de huid geeft. Ondanks de stevige structuur trekt de butter goed in de huid en laat geen vettig gevoel achter. De geur die ik testte is de French lavender & Rosemary variant en die geur is simpelweg: Heerlijk! Zeer ontspannend, alsof ik mij een momentje in Frankrijk tussen de lavendel velden bevond.

V.l.n.r: body butter - body lotion - hand cream

Tot en met 31 oktober 2010 heeft Greenland een leuke actie wat betreft de producten uit de Pure & White collectie. je ontvangt namelijk 10% korting (op de verkoopprijzen zoals je die hierboven kunt vinden). Daarnaast ontvang je ook een gratis sachet uit de Pure & White collectie! Ik ben absoluut enthousiast over de producten van Greenland. Dit is een uitermate leuk merk voor dames en heren die het belangrijk vinden biologische producten te gebruiken, maar wel tegen een betaalbare prijs. Nieuwsgierig of gewoon meteen bestellen? Neem dan even een kijkje bij www.Greenland.nl. De producten van Greenland worden ook verkocht bij verschillende drogisterijen. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top