Algemeen

Màdara nu te koop bij Be So Pure!

Màdara komt uit Letland, een klein landje in Noord Europa, in het Baltisch gebied, dat erin geslaagd is om veel onbezoedelde en natuurlijke plaatsen te behouden, samen met een brede waaier aan bloesems en grassen. Een poosje geleden heb ik jullie al eens kennis laten maken met dit werkelijk prachtige biologische merk, maar toen was er nog geen Nederlands verkooppunt. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Want vanaf vandaag kunnen jullie de producten in de webwinkel van Be so pure vinden! Lees verder voor meer informatie..... De verzorgingsproducten van Màdara zijn van hoge kwaliteit, vooral doordat de actieve stoffen afkomstig zijn uit de Baltische streek. Dit is een regio waar de natuur nog primitief en zuiver is. De producten van dit mooie biologische merk zijn in principe onderverdeeld in twee lijnen, de Eco lijn en de Deco lijn. De eco lijn bevat producten waarmee je het lichaam kunt verzorgen en de Deco lijn bevat producten met een tintje, kleur en decoratie.

De verpakkingen van de producten zijn milieuvriendelijk en kunnen gerecycled worden. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van ecologische reinigingsmiddelen en ook energiebewust productiemateriaal. In het assortiment wordt rekening gehouden met huidtypen, en het merk straalt puurheid, klasse en millieu vriendelijkheid uit.

Kortom: Màdara is echt een geweldige verrijking van het Be So Pure assortiment en een merk waarover wij jullie graag meer vertellen! Binnenkort zullen wij dan ook reviews plaatsen van verschillende producten. Meer informatie vind je bij Be so pure. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top