Algemeen

The Body Shop heeft veel leuk nieuws & uitslag win-actie!

Sommigen van jullie zitten hier met smart op de wachten, de uitslag van de win-actie van de VIP party van The Body Shop i.s.m. Lushious Beauty! Ik heb zojuist alle 20 winnaars gemaild, het zijn de volgende dames geworden: Noelle, Heidi, Marjanne, Samantha, Mine, Karen, Shenyce, Patries, Nancy, Miranda, Marionne, Nina, Babette, Ramona, Ilja, Linda, Mirjam, Milou, Marjolein en Lisa Maar er is nog meer leuk en goed nieuws van The Body Shop, kijk snel verder!!!! Alle winnaars hebben dus een persoonlijke mail van mij gekregen, ik hoop dat iedereen nog steeds in de gelegenheid is om te komen, maar ik denk dat dat helemaal goed komt. Wij hebben er erg veel zin in, Wendy komt gezellig vanuit Noord-Holland richting Rotterdam en Gianna komt vanuit Noord-Brabant, ik neem de hele familie mee en we maken er vast een superleuke avond van! De dames & heer van The Body Shop hebben er ook erg veel zin in, de voorbereidingen zijn allemaal afgerond en het is nu aftellen geblazen tot woendagavond 8 december 2010 19.00 uur! Natuurlijk zullen we nadien uitgebreid verslag doen van de avond! Maar er is dus nog meer nieuws, lees dit mailtje maar eens wat ik kreeg van The Body Shop:

Lieve Deb, we zijn live op Facebook, zie en klik op de afbeelding hieronder! Daar kunnen we donderdag alle foto’s en de video''s van het event plaatsen! Extra leuk om te weten is dat al onze fans kunnen met het Facebookvoucher een gratis Jolly Orange Shower Gel ophalen (niet te koop in de winkels, wel te krijgen bij besteding van een bepaald bedrag) Ennnnnnnn…. we hebben een webshop geopend op www.thebodyshop.nl ! Een mooi begin, er zal echter nog veel meer volgen. Leuk voor als het weer gaat sneeuwen,  kun je online kerstcadeautjes kopen! En last but not least, de lijn Jolly Orange is niet in de winkel te koop, alleen online!

Wat een geweldig nieuws zeg!! Het is dat ik woensdag een feestje heb in The Body Shop, anders was mijn bestelling nu de deur al uit gegaan! Wat vinden jullie hiervan? En vergeet natuurlijk niet om fan te worden van The Body Shop op Facebook! Bedankt allemaal voor het meedoen! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top