Algemeen

Estée Lauder Wild Violet make-up collectie

Dit voorjaar heeft de Creative makeup director van Estée Lauder makeup, Tom Pecheux zich laten inspireren tot een dynamische, energieke collectie die de naam Wild Violet heeft gekregen. Een makeup collectie met intens zonnige kleuren, varierend van oranje naar koperkleurig en natuurlijk naar de paarse pruimtinten, waar de collectie haar naam aan leent. Kijken jullie even mee? Vanaf 21 februari 2011 zul je de producten kunnen aantreffen bij alle Estée Lauder verkooppunten, we moeten dus nog wel even geduld hebben, maar we kunnen natuurlijk wel alvast even een kijkje nemen bij de producten van deze collectie. De ogen worden gehuld in paars, gecombineerd met koperen en gouden tinten, eigenlijk best een bijzondere combinatie tussen het koele paars en het warme koper. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar het resultaat! De ogen worden geaccentueerd door de Double Wear eye pencil in Untamed violet (al lijkt het op de foto echt blauw) en natuurlijk mag de nieuwste (geweldige) Sumptuous Extreme Black mascara niet ontbreken, je zult snel meer horen over deze musthave mascara!

  • Pure color five color eyeshadow palette wild violet EUR 43,00
  • Pure color eyeshadow Untamed violet & Sugar cube EUR 23,00
  • Double wear eye pencil Untamed violet EUR 17,50

De lippen worden gehuld in fruitige roze en roze tinten, met kleurrijke uitschieter de mooie lipstick Wild Coral. De Pure color long lasting lipsticks zijn medium tot volledig dekken en geven een intense en diepe kleur. De lippen worden prima verzorgd door de toegevoegde vitamine C en E en zijn lang houdbaar. Hou je toch net iets meer van glans, dan vind je in de collectie ook twee lekkere opvallende lipglosses, die net dat beetje extra geven aan de lippen!

  • Pure color long lasting lipstick in Wild fire, Wild violet, Wild blossom en Wild coral EUR 25,00
  • Pure color gloss Passion fruit en Shocking pink EUR 21,50

Last but not least, is er ook nog een nagellak toegevoegd aan deze collectie....maar één....dat hadden er toch minstens twee moeten zijn? Maar goed, de Pure color nail lacquer in de kleur Wild storm (EUR 20,00) is wel heel bijzonder, een donkergrijze kleur met een vleugje blauw/paars! Hij doet mij een beetje denken aan een nagellak uit een hele oude MAC collectie, de Blue storm collectie volgens mij. Ik heb de nagellak al gezien en hij is echt erg mooi, zeker even de moeite waard om te gaan bekijken als de collectie arriveert eind februari 2011!

Wat vinden jullie van de collectie? Zit er nog iets bij dat je doet watertanden? Zijn julie überhaupt fans van de make-up collecties van Estée Lauder? Ik ben benieuwd dus laat het mij zeker weten! Natuurlijk zullen jullie nog reviews krijgen tegen de tijd dat de collectie in de winkel ligt. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top