Algemeen

Win de complete W.I.C. by Herome collectie!

Nagellak-liefhebbers opgelet! We hebben dit keer een geweldige win-actie voor jullie, één waar zelfs wij behoorlijk jaloers op zijn! Jullie kunnen namelijk de complete W.I.C. by Herome nagellakcollectie met maar liefst 79 kleurtjes t.w.v. EUR 607,50 winnen met deze superleuke win-actie. We zoeken echter wel een creatieve winnaar, dus pak jullie nailart maar uit de kast, ga op zoek naar inspiratie en doe allemaal mee met deze super win-actie die loopt t/m 21 april 2011. Kijk snel verder.... W.I.C. staat voor World Inspired Colours, alle 79 kleuren van de vaste W.I.C. by Herome collectie zijn geïnspireerd door steden van over de hele wereld. De kleuren dragen elk de naam van hun inspiratiebron en variëren van Brussel tot Dakar en van New Dehli tot Sydney. De W.I.C. by Herome collectie laat een prachtige combinatie van alle natuur, culturen en kleurrijke steden zien die onze mooie wereld te bieden heeft. Het creatieve team van Herome bedenkt iedere keer weer prachtige kleuren tijdens hun (virtuele) reizen over de hele wereld, maar ik weet zeker dat jullie ook behoorlijk creatief zijn!

En dat komt goed uit, want met creativiteit op het gebied van nagellak & nailart maak je in deze win-actie kans op de volgende geweldige prijzen:

  • de complete W.I.C. by Herome collectie bestaande uit 79 verschillende nagellakken, base coat en top coat t.w.v. € 607,50. (deze prijs wordt uitgereikt aan de mooiste inzending van deze wedstrijd die wordt gehouden op Lushiousbeauty.nl, Girlscene.nl, Fashionscene.nl en Ze.nl)
  • 5 x W.I.C. Graffiti Nail Art sets t.w.v. € 24,50
  • 5 x W.I.C. Graffiti Nail Art small kit t.w.v. € 12,50

Wie wil dat nu niet? Iedereen toch wel? Toch moeten jullie er wel echt even voor gaan zitten, want zulke mooie prijzen verdien je niet zomaar. Herome en wij zijn namelijk op zoek naar deelnemers die een exclusieve nagellakcreatie kunnen maken. Laat je inspireren door een wereldse stad naar keuze en beeld deze uit op je nagels! Jullie hoeven je echter niet te beperken tot de nagels : the sky is the limit! Je mag op de foto ook jullie handen, lichaam en gezicht zien, die uiteraard ook “gebruikt” kunnen worden om het thema uit te beelden! Maar de nagels zijn wel het belangrijkste, zorg dus dat die in het middelpunt staan! En natuurlijk willen we ook graag weten welke stad jij als inspiratiebron hebt gekozen en waarom. Jullie kunnen op verschillende manieren de creatie naar ons toe sturen:

  • foto’s kun je mailen naar winactie@lushiousbeauty.nl of uploaden op internet en de link in een comment neerzetten, maximaal 3 foto''s per email s.v.p. Zorg dat de foto''s duidelijk zijn en jouw creatie goed te zien is, des te groter is de kans dat jouw creatie opvalt!
  • je mag ook een filmpje maken, eventueel met meerdere foto’s en die uploaden naar YouTube, deel de link met ons via de mail (winactie@lushiousbeauty.nl) of vermeldt deze in een reactie hieronder
  • je mag ook meerdere creatie''s insturen gedurdende de tijd dat de win-actie loopt, natuurlijk moeten het dan wel compleet nieuwe creatie''s zijn
  • vergeet ook niet jouw motivatie te vermelden, zonder motivatie is de deelname niet compleet.

Jullie hebben gelukkig wel even de tijd om na te denken over de creatie en voor een goede uitvoering te zorgen, de win-actie loopt nl. t/m 21 april 2011. Na die datum zullen wij, samen met Herome de winnaars kiezen en deze bekend maken. De winnende inzendingen zullen tevens te zien zijn op de website van Herome, maar natuurlijk zal ik ze zeker ook met jullie delen. En die prijzen zijn natuurlijk geweldig, stel je toch eens voor dat je in één keer 79 nagellakjes aan jouw stash mag toevoegen? Oh ja, je mag natuurlijk ook samen met vriendinnen meedoen, dan kunnen jullie de prijs delen! Heel veel succes, doen julie allemaal weer mee? Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top