Nieuws

Hurraw! 100% natuurlijke lippenbalsems

Ik zou bijna zeggen: Hurraw! Want deze maand zijn de heerlijke Hurraw 100% natuurlijke veganistische lippenbalsems gearriveerd in ons momenteel niet zo heel koude kikkerlandje. Ben jij al jaren op zoek naar de perfecte, betaalbare en natuurlijke lippenbalsem? Dan ga ik jou vandaag enorm blij maken met dit artikel! Lees snel even verder voor meer informatie.

Ik vind Hurraw een enig woord. Ik heb het woord al een aantal malen grommend als een blije leeuwin richting mijn kinderen gegooid maar die waren niet zo heel erg onder de indruk. De pure en veganistische lippenbalsems van Hurraw zijn gemaakt van biologische, fair trade ingrediënten en koudgeperste oliën.

De lippenbalsems zijn bij Besopure.nl voorlopig verkrijgbaar in drie natuurlijke smaken. De producten worden handgemaakt in kleine hoeveelheden met o.a. amandelolie, kokosolie en cacaoboter. Deze oliën worden koudgeperst, zodat voedingsstoffen en enzymen optimaal behouden.


De Coconut variant is een kleurloze balsem met de geur en smaak van verse, romige kokos. De rijke en rauwe biologische kokosolie uit Mexico geeft deze lippenbalsem een zachte en werkelijk heerlijke kokossmaak. Kokosolie zorgt trouwens voor hydratatie en pakt vrije radicalen aan.



Mijn persoonlijke favoriet is de Black Cherry variant. Deze diep rode lippenbalsem bevat biologische kersen uit de boomgaarden van Orchard Lake.De subtiele donkerrode tint wordt verzorgd door de alkanetwortel. De smaak is heerlijk en intens en de kleur die de lippenbalsem afgeeft is subtiel en zorgt net even voor een zonnig tintje!



Ben jij dol op kaneel? Dan moet je de Cinnamon lippenbalsem echt eens uitproberen. Deze lippenbalsem is geïnfuseerd met wildcrafted kaneelbast en alkanetwortel voor de heerlijke smaak en mooie rode kleur. De essentiële olie van kaneel heeft van nature een zoete smaak en die proef en ruik je terug in deze variant. Lekker!



De Hurraw! Lippenbalsems zijn fijn in gebruik en hebben een heerlijke werking. Ze zijn zacht, enorm hydraterend, licht glanzend en heel belangrijk: niet korrelig. De kleuren zijn mooi en geven je lippen een lichte tint, niet overdreven: precies goed! Je kunt de balsems met gemak even in de broekzak stoppen want smelten doen ze daar niet. De balsems zijn uitgevoerd met aan de onderkant van de verpakking een handig draaisysteem waardoor je op een simpele manier de balsem omhoog duwt

 
Boven: Cinnamon lip balm - Onder: Black Cherry lip balm

De prijs is iets waar je helemaal vrolijk van wordt, want Besopure.nl verkoopt deze heerlijke lippenbalsems voor slechts EUR 3,90 per stuk. Je zou ze toch bijna allemaal bestellen?

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top