Nieuws

Win een van de Revlon Scented Nail enamels

Hebben jullie onlangs het artikel gelezen over de Scented nail enamels van Revlon? Die schattige nagellakjes met heerlijke fruitige geurtjes in vrolijke, zomerse kleuren die sinds kort ook in Nederland te koop zijn! Bij ons kun je ze nu winnen, maar daar moet je wel een beetje creatief voor zijn.....De collectie Scented Nail enamels bestaat natuurlijk al uit 8 heerlijke kleuren en geuren, maar wij zouden nu weleens van jullie willen weten welke kleur (en bijpassende geur) nagellak jij zou willen toevoegen aan die collectie.Natuurlijk moet het wel een beetje in het concept passen, het moeten prettige geuren zijn die zowel qua kleur en geur goed bij elkaar passen. Maar ik laat het vooral aan jullie fantasie over, ik weet zeker dat jullie met leuke suggesties komen en wie weet doet Revlon er nog wel een leuk idee op voor een volgende collectie?

Bekijk hier het eerdere artikel waarin je alle informatie vind over de leuke Revlon nagellakcollectie :

Nagellak met een geurtje? Revlon introduceert ze!

Wij geven een Scented Nail Enamel weg aan de tien leukste en origineelste inzendingen, je krijgt een willekeurige kleur toegestuurd als je de winnaar bent! Je doet mee op de volgende manier:

- laat voor 28 juni 2011 een reactie hieronder achter waarin je jouw idee over een Revlon Scented Nail Enamel achterlaat
- bedenk een kleur, een naam en natuurlijk de geur die het lakje moet hebben, natuurlijk is het helemaal leuk als je jouw keuze ook motiveert
- de 10 winnaars van een lakje krijgen een reply op hun comment, die dus zal verschijnen op hun Facebook wall, hou dat zeker in de gaten!
- na ontvangst van de gegevens van de winnaars zal Revlon de winnaars hun nagellakjes toesturen

Succes!!Deel dit artikel
Back to top