Nieuws

Twitter win-actie : Biodermal & By Bar pakket van EUR 249,00

We hebben weer een enorm fijne win-actie voor jullie, samen met Biodermal en het prachtige tassenmerk By-Bar.nl hebben wij een heerlijk terraspakket t.w.v. EUR 249,00 samengesteld waarmee jij de zomer wel doorkomt! Wij geven de komende 2 weken 5 pakketten weg! Doe je weer mee? De winactie gaat lopen op Twitter, zorg dus dat je snel een account aanmaakt!Biodermal heeft een heerlijk pakket huidverzorging samengesteld, dat speciaal geschikt is voor de zomermaanden. In het pakket vind je zowel hele fijne zonbeschermingsproducten alsook een setje huidverzorgingsproducten voor de vochtarme huid, iets waar bijna iedereen "last" van heeft gedurende de zomermaanden. In het pakket vind je de volgende producten:

- Matterende zonnefluïde SPF 20 50 ml EUR 13,95
- Zonnemilk SPF 20 150 ml EUR 17,95
- Transparante zonnespray SPF 30 200 ml EUR 20,95
- Intensief verkoelende aftersun 150 ml EUR 13,95
- Bruinverlengende aftersun milk 150 ml EUR 12,95
- Nachtcreme vochtarme huid 50 ml EUR 14,95
- Dagcreme vochtarme huid 50 ml EUR 14,95
- Face wash 150 ml EUR 10,95Een heerlijk pakket met enorm fijne producten ter waarde van EUR 120,00. Redactrice Wendy is al jarenlang een grote Biodermal fan en had mij vorig jaar o.a. al de Intensief verkoelden aftersun aangeraden, dat is zo''n fijn spulletje als je ietwat te lang in de zon hebt gezeten! Maar ook de rest van de producten worden inmiddels intensief door mij en mijn familie gebruikt, de matterende zonnefluide is helemaal een hit! Binnenkort zullen we die eens wat uitgebreider reviewen.Maar dit is nog niet alles wat je kunt winnen, het prachtige tassenmerk By-Bar.nl stelde ook nog vijf hele mooie taupe kleurige suede Ruffle bag t.w.v. EUR 129,00 ter beschikking in de kleur Winter Biscuit. De tassen van By-Bar.nl zijn gemaakt van prachtige natuurlijke materialen zoals het zachte, maar toch stevige suede. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de webshop van By-Bar.nl, daar kun je ook meer informatie vinden over het merk.Wil jij 1 van de 5 pakketten (de tas met inhoud) t.w.v. EUR 249,00 winnen die we de komende 2 weken gaan weggeven? Dan moet je het volgende doen:

- volg zowel @biodermal als @beautysceneNL op Twitter
- op 5 verschillende dagen zal er een ''s ochtends tweet gestuurd worden door @BeautysceneNL die je moet retweeten om kans te maken op 1 van de prijzen (de data zijn 17, 20, 22,26 en 29 juni 2011), alleen volgen is dus niet voldoende!
- we geven 1 pakket per dag weg, de winnaar wordt de volgende dag via Twitter bekend gemaakt door ons. De winnaar moet zijn/haar adres mailen naar winactie@beautyscene.nl
- de pakketten zullen aan het einde van de actie door Biodermal worden verstuurd aan de winnaars, dat betekent dus dat de pakketten begin juli 2011 aan zullen komen bij alle winnaars
- zorg ervoor dat je zowel @Biodermal als @BeautysceneNL blijft volgen tot aan het einde van de actie op woensdag 29 juni, anders gaat de prijs helaas naar iemand anders.

De win-actie gaat vandaag van start, de tweet zal na het verschijnen van dit artikel geplaatst worden en daarna kunnen jullie gaan retweeten, als je kans wilt maken op dit mooie pakket! En wie wil dat nu niet? Succes allemaal!

Deel dit artikel
Back to top