Nieuws

Estée Lauder event met Blair Patterson - kom je ook?

"your beauty - your style - your profile" Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte profielfoto voor jouw Facebook pagina? Dan heeft Esteé Lauder voor jullie het perfecte event in de Bijenkorf Amsterdam! Vanaf morgen 1 t/m zondag 4 september kun je professioneel laten opmaken en fotograferen, waarna de foto direct op jouw Facebook staat!




In de Lichthal, op de 1e verdieping van de Bijenkorf Amsterdam staat de grote, opvallende Estée Lauder stand, helemaal in stijl van de nieuwe make-up collectie Modern Mecury. Daar kun je (op afspraak!) door de Estée Lauder make-up artist waaronder Blair Patterson. Blair is Esteé Lauder''s premier makeup artist en het is extra leuk om tips van hem te kunnen krijgen, het is een hele leuke en charmante man!




Natuurlijk worden er de mooie producten van Estée Lauder gebruikt en kun je bij de make-up artists ook terecht voor vragen en zullen ze je graag voorzien van tips en adviezen!

Het event vind plaats vanaf donderdag 1 september t/m zondag 4 september, je moet van te voren een afspraak maken. Dat kan direct bij de Estée Lauder counter in de Bijenkorf in Amsterdam of via telefoonnummer 020 623 65 68



Als je tijd hebt, zou ik zeker even langsgaan, ik heb al wat resultaten gezien op Facebook en die zagen er heel leuk uit!

Deel dit artikel
Back to top