Nieuws

Make Up Forever - herfst 2011 bij Sephora

Make Up For Ever is een Frans merk make-up dat exclusief bij Sephora wordt verkocht. De producten zijn ontwikkeld door de Franse make-up artieste Dany Sanz en zijn van hoogwaardige kwaliteit, hierdoor zijn veel van de producten ook favoriet bij professionele visagisten. Voor deze herfst zijn er een aantal nieuwe & interessante producten.....

De focus ligt bij Make Up For Ever duidelijk op de ogen, smoky eyes zijn nog steeds erg belangrijk, maar deze herfst moeten we daar wel iets meer kleur in brengen.

Smoky palet EUE 39,50 (limited edition)
Een palette met daarin 8 kleuren in verschillende texturen van mat tot metaliic.


Smoky lash mascara EUR 19,90
Smoky eyes zijn nooit af zonder mascara, nu te krijgen in 5 mooie, diepe tinten. De mascara''s zijn extra gepigmenteerd en door het speciaal ontworpen borsteltje voorzie je elke wimper van voldoende kleur.Khol potlood EUR 14,50
Ook onmisbaar als basis voor een smoky eye zijn romige, zachte oogpotloden die ook nog eens goed blijven zitten, deze zijn ook geschikt voor gebruik op de waterlijn. Er zijn drie nieuwe kleuren, in totaal zijn er nu vijf.


Kunnen jouw wimpers wel wat steun gebruiken? Zijn ze te dun of echt te kort? Dan is het misschien een idee om een mascara basis te gebruiken, Make Up For Ever heeft nu de Lash fibers, een basis met daarin hele fijne, zachte vezeltjes verwerkt. Die vezels blijven als het ware als fijne haartjes kleven aan de wimpers waardoor ze veel voller en langer ogen. Het effect kan echt verbluffend zijn, als vergt het echt wel wat oefening. Als je echt gevoelige ogen hebt, dan moet je wel een tikje voorzichtig zijn met dit soort producten trouwens. Natuurlijk gebruik je na de basis nog een mascara!

Lash fibers EUR 17,50


Wat vinden jullie van de nieuwe producten? Binnenkort zal ik jullie swatches laten zien van het Smoky palet, samen met een smoky eye (tja,iets anders kan natuurlijk niet...). Kennen jullie Make Up For Ever als? Wat zijn jullie favorieten producten?

Make Up For Ever is exclusief vekrijgbaar bij de winkels van Sephora, alle adressen vind je via www.sephora.nl

Deel dit artikel
Back to top