Reviews

Make-Up Studio, reviews en swatches van enkele favorieten!

Een paar weken geleden konden jullie al lezen over Make-Up Studio, een merk met prachtige producten. Ik heb inmiddels een flink aantal items getest en ik ben aangenaam verrast. Tijd om een paar van mijn favorieten op een rijtje te zetten!


Mijn grote favorieten zijn de Lumière Eyeshadows (EUR 15,90 per stuk). Deze oogschaduws zijn niet geperst, maar juist gebakken, waardoor ze ontzettend veel kleur afgeven. Overigens is de laatste van dit rijtje een Moondust Eyeshadow (EUR 17,90), het lijkt bijna een planeet! Ze zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar zijn op de huid ook nog eens ontzettend mooi. Op onderstaande foto heb ik ze droog aangebracht, zonder basis:

Copper Rose | Magenta Mystique | Golden Glamour | Chestnut Gold | Golden Olive | Golden Sphere

Dat ziet er op zich niet verkeerd uit, maar ze zijn met name zeer geschikt om vochtig aan te brengen. Wanneer je dat doet zijn ze pas echt prachtig!Naast vaste oogschaduws heeft Make-Up Studio ook een aantal losse producten in het assortiment. Zo zijn er Jewel Effects (EUR 19,90 per stuk) in de kleuren Shine en Sparkle. Deze zijn perfect om over een andere oogschaduw heen te gebruiken voor een extra feestelijk effect. Daarnaast zijn er ook nog Metallic Effects (EUR 13,90), die je hieronder ziet in de kleur Olive Green. Deze Metallic Effects geven naast een mooie hoeveelheid kleur ook nog eens een prachtige glans.


Aangezien de Sparkle Effects en de Metallic Effects losse poeders zijn hebben ze iets nodig om aan de huid te blijven ''kleven''. Make-Up Studio heeft daar een perfect product voor, namelijk de 2-Way Gel (EUR 14,90). Dit is een echte must-have wanneer je graag met losse glitters werkt!Een geweldig verschil, nietwaar? De glitters komen veel mooier uit en blijven de hele dag perfect op hun plaats zitten. Perfect voor de feestdagen, vinden jullie ook niet?


Ook voor het gezicht heeft Make-Up Studio allerlei producten in het assortiment. Ik ben dol op dekkende foundations, dus de Face It Cream Foundation (EUR 26,90) en de Light Velvet Foundation (EUR 27,90) zijn perfect. Bovendien zijn de lichtste kleuren licht genoeg voor mijn bleke huid (dat komt vrij weinig voor!) en is er zelfs voor de zeer donkere huid keuze genoeg.


De Face It Cream Foundation is een zeer dekkende foundation die verrassend licht aanvoelt op de huid. Hij smeert wel wat stug uit, maar met een stevige foundationkwast is hij mooi in de huid te werken. Dit is ook de foundation die ik bij de Red Dress Day-look droeg!  De Light Velvet Foundation brengt aan als een crème en droogt op met een poeder-achtige finish. Een fijne foundation voor de gecombineerde huid met een medium dekking. De verpakking van deze foundation is overigens erg handig! Onder de foundation zit namelijk nog een compartimentje met een sponsje en een spiegeltje, ideaal voor onderweg.

Bij mooie foundations horen natuurlijk ook fijne kwasten! In het vorige artikel vertelde ik jullie al even over deze kwasten en ik heb ze inmiddels uitgebreid kunnen testen. Dit foundationpenseel is verkrijgbaar in twee maten, namelijk Large (nr. 37 - EUR 28,90) en Medium (nr. 38 - EUR 24,90). De haren van deze kwasten zijn plat afgesneden waardoor ze perfect zijn om foundation mee in de huid te werken. De kwasten zijn heerlijk zacht zacht en vooral ontzettend stevig. Van mij had de grote versie nog wel iets groter mogen zijn, maar verder heb ik er niks op aan te merken.


Als laatste wilde ik jullie ook nog enkele lipsticks (EUR 15,90) laten zien! ik heb voor dit artikel gekozen voor een paar frisse felle kleuren, maar uiteraard zijn er ook wat rustigere tinten verkrijgbaar.


Helaas hebben de lipsticks geen namen, maar gelukkig wel nummers! Van links naar rechts zie je de kleuren 19, 29 en 42. De lipsticks zijn stuk voor stuk heerlijk romig, goed gepigmenteerd en blijven ontzettend goed zitten.

Lipstick nr. 19:

Lipstick nr. 29:
Lipstick nr. 42:

Tja, het is inmiddels wel duidelijk dat ik erg tevreden ben over de producten van Make-Up Studio! Ik vind vooral de pigmentatie erg indrukwekkend en de kleuren zijn prachtig. De producten zijn misschien niet heel goedkoop, maar absoluut betaalbaar en de prijs/kwaliteit-verhouding is prima.

Zoals jullie in het vorige artikel konden lezen staat er voor volgende maand een heuse Make-Up Studio-winkel op de planning! Waar deze zal zijn is helaas nog niet bekend, maar dat laten we jullie uiteraard zo snel mogelijk weten. Tot die tijd kun je natuurlijk prima terecht bij Back Stage aan de Rozengracht 101-103 in Amsterdam of bij onder andere de webshop Het Cosmeticahuis!

Deel dit artikel
Back to top