Reviews

Video : Rimmel London Kate Moss lipsticks & nieuwe nagellakjes

Ze zijn jullie vast niet ontgaan, Rimmel London heeft 18 nieuwe nagellakjes met de naam "I love lasting finish". Combineer deze schattige lakjes met de prachtige, nieuwe Kate Moss lasting finish lipsticks en je bent weer helemaal hip! Kijken jullie even mee naar een video waarin ik je de producten laat zien?Prachtige lipsticks, oogschaduws en nagellakjes brengt Rimmel London de komende tijd uit, het wordt een kleurrijke boel in het Kruidvat! 18 nagellakjes en 8 nieuwe lipsticks in hippe kleuren zullen er in elk geval voor zorgen dat ook jij een mooie combinatie kunt vinden!


De Kate Moss lasting finish lipsticks zijn erg goed van kwaliteit, de pigmentatie is echt uitstekend, ze brengen eenvoudig en precies aan en zijn ook nog eens lang houdbaar. Echt erg fijn! De vier kleuren die ik je heb laten zien worden dus nog aangevuld met 4 andere kleuren, zodra we die binnen hebben zullen we alle lipsticks nog even voor jullie swatches. De Kate Moss lasting finish lipsticks kosten EUR 9,49 per stuk.


De I love lasting finish nagellakjes kosten EUR 4,99 per stuk en zijn er dus in 18 kleuren. De lakjes hebben mij niet alle 18 overtuigd, sommigen zijn vrij dun van consistentie en daardoor niet met 2 laagjes dekkend. De finish van die lakjes is ook erg glanzend, iets wat ik persoonlijk minder fijn vind. De metallic lakjes daarentegen dekken wel prima en hebben een mooie, ietwat minder glanzende finish. Maar goed, smaken verschillen nu eenmaal, dus misschien zijn het wel helemaal "jouw lakjes". Je vindt ze uitsluitend bij het Kruidvat.Naast de lakjes en de lipsticks heb je ook nog de schattige Union Jack eyeshadows gezien, die kosten EUR 11,99 per stuk en zijn er in verschillende combinatie''s, bekijk ook even dit artikel voor een foto van die kleuren. De Extra super WOW lash mascara is er in één kleur (Blackest black) en kost EUR 9,99, de Volume Accelerator mascara is er in twee kleuren (Black en extreme black) en kost EUR 12,99.


Wat vind jij van deze nieuwe Rimmel London producten? Heb je ze al gespot bij jouw Kruidvat? Wil je nog meer weten over deze producten? Laat het ons zeker even weten!

Deel dit artikel
Back to top