Nieuws

Win een Someday by Justin Bieber parfumroller, uniek & niet in NL verkrijgbaar!

Toen ik vorige week in Orlando aan het shoppen was, ben ik natuurlijk ook even de Sephora binnengegaan. Prominent in de etalage en in de winkel zelf stond de display van de parfum Someday by Justin Bieber, de eerste geur die Justin heeft uitgebracht. Het is een frisse, bloemige & fruitige geur die volgens mij een behoorlijke hit zal worden onder meiden en ik heb goed nieuws, ik heb twee exemplaren meegenomen om weg te geven!Someday by Justin Bieber is momenteel nog niet in Nederland te krijgen en eerlijk gezegd weet ik ook niet zeker of deze geur ook naar Nederland zal komen, ik heb er officieel nog niets van vernomen namelijk. Daarom is het extra leuk dat je nu bij ons een exemplaar van de exclusieve parfumroller van Someday by Justin Bieber kunt winnen, die is echt heel uniek omdat deze alleen maar bij Sephora U.S.A. wordt verkocht!Wat moet je doen om kans te maken op deze parfumroller met daarin 10 ml eau de parfum van Someday by Justin Bieber?

  • volg @lushiousbabe en/of @beautysceneNL op Twitter
  • stuur voor woensdag 26 oktober 2011 de volgende tweet : Ik doe mee met de winactie van @beautysceneNL @lushiousbabe om kans te maken op de Someday by Justin Biebier parfum!
  • of RT de tweets die ik over deze winactie stuur direct op Twitter, dat mag natuurlijk ook!
Op woensdag 26 oktober 2011 maak ik de winaar via Twitter bekend! Het andere exemplaar geven we aan het einde van de week weg via onze Facebook pagina, zorg dus ook dat je daar fan van bent!
Deel dit artikel
Back to top