Nagel & Handen

Geluk in 6 nagellakflesjes: Zoya Gems & Jewels collectie

De Zoya Zoya Gems & Jewels collectie is een kleine collectie die in totaal zes nagellakjes telt. Deze kleine maar enorm bijzondere collectie is speciaal in het leven geroepen als feestdagencollectie en ik moet jullie toch even waarschuwen: Houd je vast aan jouw kruk want je wordt vast weggeblazen van als het moois dat je in dit artikel voorbij ziet komen!

Deze collectie bevat zoals ik al even vertelde zes nagellakjes, onderverdeeld in basislakjes en zogenaamde ‘toppers’. De toppers zijn echt bijzonder en maken de overige drie lakjes uit de Gems & Jewels collectie nog mooier dan ze al zijn. De toppers hebben namelijk allemaal een transparante basis met daarin reguliere en staafjes-glitters.


v.l.n.r. Holly, Izzy en Noel 


v.l.n.r. Rina, Kissy en Twila

Zullen we maar gewoon meteen beginnen? Hieronder zie je de groene en tevens favoriete variant van mij. Op de eerste afbeelding draag ik een laagje Holly basisnagellak, die als individu natuurlijk al wonderschoon is. Op de tweede afbeelding draag ik als extraatje en laagje Rina. Deze topper bevat groene microglitters, groene staafjes-glitters en als bonus ook zo hier en daar een paar blauwe staafjes glitters. Een laagje glitters is absoluut voldoende voor een enorm feestelijk effect.



De blauwe Noel nagellak (wat heerlijk toch die kerstnamen!) heeft een licht frosty uiterlijk. De basis van deze nagellak is midden blauw en de zilveren frosty laag doet mij denken aan ijs, en koude ijskoninginnen temperaturen. Een prachtige kleur! De topper die ik over deze nagellak heb gebruikt draagt de naam Twila. Ook Twila heeft een transparante basis die is aangevuld met een mooie duo tone microglitter en ook weer met dezelfde mooi staafjes-glitters.




Izzy is de roze basislak uit de Zoya Gems & Jewels collectie en dekt net zoals de andere basislakjes uit deze collectie in slechts een enkel laagje. Deze tint bevat net zoals de blauwe variant een licht zilveren frosty laagje die ervoor zorgt dat de kleur lekker levendig wordt. De topper genaamd Kissy bevat naast een mooie fuchsia roze microglitter ook holografische staafjes-glitters.





Ik ben stiekem toch wel een heel klein beetje verliefd op deze bijzonder mooie Zoya feestcollectie. De nagellakjes (EUR 8,95 per stuk) hebben allemaal maar een laagje nodig om een perfecte dekking te creëren en daarnaast zijn de staafjes-glitters toppers echt bijzonder en net even anders dan de holiday collecties die we tot op heden voorbij hebben zien komen. Ik heb de verschillende toppers ook nog even voor jullie aangebracht over een zwarte googglans nagellak



Bestellen? Dan kan bij Nailpolishfashion.nl. Om het jou makkelijk te maken vind je hier een speciale pagina waar je alle feestdagen collecties even op je gemakje kunt bekijken. Vergeet tijdens het bestellen niet onze unieke kortingscode te gebruiken: lushious. Met deze korting ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. Verzendkosten.

  

Deel dit artikel
Back to top