Inspiratie & Tutorials

Kerstnagels: Gold, Gold, Gold met Essence en Color Club

Gisteren is Debbie begonnen met onze reeks inspiratie artikelen die je misschien wel kunt gebruiken voor jouw look tijdens de kerstdagen. Ik vind eigenlijk dat we de komende feestdagen wel even flink mogen schitteren met z’n allen dus haal jouw paillettenjurkje maar vast uit de kast en combineer deze lekker over de top met een glittertopper!  

De feestdagen liggen om de hoek, en ondanks het feit dat ik nog geen idee heb hoe mijn outfit eruit gaat zien ben ik wel al bezig met mijn kerstnagels. Eigenlijk is dat een beetje the story of my life. Ik zoek mijn kleding en make-up uit bij mijn nagellak en niet andersom. Vreemde kronkel!
Dit jaar draait het toch eigenlijk wel een beetje om glitter and glamour dus kies ik de eerste kerstdag naar alle waarschijnlijkheid voor een gouden combinatie. Op de afbeeldingen draag ik als basis de  Essence Colour & Go Shiny Godness (EUR 1,29) samen met de Color Club Take the Stage nagellak (EUR 4,95) uit de Color Club Backstage Pass Collectie. Deze transparante basis bevat naast gouden glitters ook flakies, lekker feestelijk! (de afbeedling heb ik maar even gemaakt zonder flitser).

Heb je de lakjes nog niet in huis dan moet je echt even richting Kruidvat voor het gouden Essence Colour & Go nagellakje. De Color Club nagellak vind je bij Nailpolishfashion.nl. Met code:dec2011 ontvang je 15% korting op je bestelling exclusief verzendkosten. Snel bestellen, dan heb je jouw exemplaar nog voor de feestdagen in huis.

Deze combinatie is trouwens ook meer dan ultiem tijdens een gezellig Oud en nieuw feestje!
  

Deel dit artikel
Back to top