Nieuws

Priti NYC Spring/Summer nagellakcollectie

De bijzondere Priti NYC nagellakjes komen uit Amerika en staan bekend om hun milieuvriendelijke karakter. Bij milieuvriendelijk denk je misschien een klein beetje aan saaie kleuren maar dat vooroordeel kan ik direct uit de wereld helpen want niemand minder dan Lady Gaga draagt een oa. een zwart Priti NY nagellakje in haar clip Born this way!

Priti NYC nagellakjes zijn sneldrogend en veilig in gebruik, ook voor zwangere vrouwen en kinderen. De nagellak heeft een UV-remmer, is niet giftig en biologisch afbreekbaar. De nagellak bevat geen tolueen, DBP, formaldehyde en aardolie ingrediënten.


De nagellakken uit de lente/zomer collectie zijn uiteenlopend. Dol op pasteltinten, dan ben je aan het goede adres, maar de collectie bevat ook jelly nagellakken en lekkere heftige glitter varianten. Hieronder zien jullie drie kleuren uit de nieuwe collectie: Fascination Dahlia, Lace Aloe en Geisha Girl.

Op de eerste afbeelding draag ik Geisha Girl. Dit is een wonderschone midden paarse nagellak met een crème finish. De nagellak geeft een mooie en solide dekking in twee laagjes en heeft een warme en intense gloed. Op de afbeelding daaronder heb ik een laagje Fascination Dahlia aangebracht over de Geisha Girl. Dit is een transparante zalm kleurige nagellak met een subtiele gouden microglitter. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de nagellak als basiskleur te dragen, neutraal en door de glitter toch met een feeërieke twist.

Lace Aloe
is echt een bijzondere kleur en zit een beetje tussen groen en blauw in. Eigenlijk is de tint constant verschillend afhankelijk van het moment van de dag en de lichtinval. Toen mijn zeer beauty minded kleuterdochter deze kleur zag toen riep ze uit volle borst: dit is de kleur van de staart van een zeemeermin! En daar kan ik mij wel een beetje in vinden. De Lace Aloe is een magische kleur die door de toegevoegde zilveren glitter toch wel een must have is voor de echte nagellakliefhebber.De kwaliteit van de Priti NYnagellak is enorm goed en de kleuren zeer uiteenlopend. Kun je niet wachten om een van de nagellakjes  in huis te halen neem dan eens een kijkje bij Brush Beauty. Hier vind je de Priti NY nagellakje in twee formaten. Voor een fullsize versie (12.6 ml) betaal je EUR 12,95 en de mini verpakking (9 ml) kost EUR 8,95 per flesje. Het verzenden van de aankopen is bij Brush Beauty helemaal gratis!

Deel dit artikel
Back to top