Nagel & Handen

Kerstnagels - MAC Festive finery & Unconditionally fabulous

MAC heeft ons dit jaar maar liefst verwend met 8 nagellakjes in hun feestdagencollectie Glitter and Ice. De kleuren zijn, eerlijk gezegd, niet overdreven "kerstachtig" of feestelijk, maar er zitten toch wel mooie kleurtjes bij. Gisteren kreeg ik mijn nieuwe Steven Madden pumps binnen en daar werd ik mede door geïnspireerd, vandaar de combinatie van de donkerpaarse Dark Angel nagellak en de glittertopcoat Unconditionally fabulous, kijken jullie even mee?

Mijn inspiratie - Steve Madden pump

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet vind dat de nagellak exact lijkt op mijn nieuwe pumps, daarvoor is de Dark Angel te donker en rood-achtig, daarbij had er ook een grovere glittertopcoat op aangebracht moeten worden, ik ga er nog wel even mijn best voor doen. Dat moeten leuke kerstnagels opleveren, paarse pailletten nagels!

Dark Angel is trouwens een nagellakje dat je altijd in het vaste assortiment vindt bij de MAC winkels & counters, MAC heeft niet veel nagellakjes in hun vaste assortiment maar deze vind je er wel terug. De Unconditionally Fabulous maakt deel uit van de Glitter and Ice colour collectie en was een limited edition.

Maar zoals gezegd heeft MAC nog wat andere lakjes uitgebracht, de 4 kleine flesjes hieronder zitten in de schattige Dazzlesphere mini nail lacquer kit (EUR 40,00 edit EUR 28,00) en de rode Asiatique maakt deel uit van Iced delights nail & lip bag Rockin'' (EUR 43,00 incl. lipstick en lipglass).

v.l.n.r. Mistletoe, Unconditionally fabulous, Asiatique, Festive finery, Style tip, Get noticed! en Dark angel
Unconditionally fabulous en Festive finery (3 laagjes, daardoor erg donker op de foto, in het echt meer taupe)
Get noticed! en Much adored
Style tip en Dark Angel
Mistletoe en Asiatique
Hebben jullie ook nog een nagellakje van de MAC Glitter and Ice collectie gekocht? Of verwacht je er misschien wel één onder de kerstboom? Morgen weer nieuwe kerstnagels!
Deel dit artikel
Back to top