Algemeen

L'Oreal Men Expert Hydra sensitive

Mannen gebruiken steeds vaker gezichtsverzorging, eerst bleef het vaak bij het gebruik van een scheerschuim en aftershave. Maar nu gebruiken steeds meer mannen ook producten zoals dagcreme, oogcreme en gezichtsreinigingsproducten. Waarschijnlijk helpen de (vrouwelijke) partners hier ook wel een beetje aan mee, want uiteindelijk willen we natuurlijk dat onze mannen er goed uit (blijven) zien. L''Oreal Men Expert heeft een zeer groot assortiment, lees snel verder om de nieuwste producten te zien.... De laatste nieuwe productlijn va L''Oreal Men Expert richt zich op mannen die een gevoelige huid hebben, daarvoor hebben zij de productlijn Hydra senstive ontwikkeld. Veel mannen hebben een gevoelige huid waardoor ze bijvoorbeeld snel reageren op invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld na blootstelling aan de zon), snel een rode of branderige huid krijgen of last hebben van gevoelige vlekken in hun gezicht. De Hydra Sensitive producten zorgen door  middel van hun Active Defense System en 4 minerale (calcium, mangaan, koper en magnesium) voor een goede bescherming tegen die invloeden van buitenaf, terwijl ze ook zorgen voor het herstel van de huid.

Nu heb ik natuurlijk hier thuis de beschikking over een perfecte proefpersoon, mijn man, die braaf alle "zalfjes" (zo noemt hij dat) op zijn gezicht en lijf smeert. Maar hij is wel kritisch want het moet wel prettig aanvoelen en goed zijn werk doen. Hij gebruikt verschillende producten van de L''Oreal Men Expert lijn en moest nu deze producten eens uitproberen: Hydra Sensitive Hydraterende verzorging 24H EUR 14,49 voor 50 ml

Ultra verfrissende textuur, de formule hydrateert de huid continu voor een optimaal niveau van hydratie. Frisse teint, gladde huid, ultra-comfortabel.

Deze witte gel-creme zit in een handig pompflaconnetje en met 1 druk op het pompje krijg je juiste hoeveelheid, dat is natuurlijk handig. De creme ruikt prettig en brengt makkelijk aan over de hele huid, hij trekt direct in en voelt niet plakkerig aan op de huid. Mijn testpersoon was zeer te spreken over deze creme, hij heeft geen extreem gevoelige huid maar heeft af en toe best eens last van rode vlekjes (vooral na veel buiten zijn) en deze creme verhelpt dat meteen. De huid wordt mooi mat nadat de creme even is ingetrokken, je houdt er dus geen glimmend gezicht aan over.

Hydra Sensitive After-shave balsem EUR 10,49 voor 100 ml
After-shave balsem met kalmerend effect : kalmeert het branderige gevoel na het scheren, vermindert roodheid en geeft onmiddelijk een comfortabel gevoel.

Een handige flacon die je ondersteboven kunt neerzetten en makkelijk in de hand te houden is, handig voor direct na het scheren. Het is een dunne, vloeibare gel die direct de huid verzacht en zorgt voor een fris gevoel. De geur is lekker fris en niet teveel aanwezig, precies zoals de meeste mannen dit prettig vinden.

Hydra Sensitive kalmerende schuimende creme EUR 9,49 voor 150 ml
Een frisse, reinigingscreme die je gebruikt met water in plaats van zeep, dat bij regelmatig gebruik toch de gevoelige huid kan irriteren. De creme reigingt, kalmeert en respecteert de gevoelige huid. De creme is verrijkt met een actief mineraal en helpt roodheid en trekkerigheid te voorkomen, na gebruik geeft de creme onmiddelijk een comfortabel gevoel.

Het is een beetje vreemd want de meeste reinigingsproducten zijn altijd op gelbasis, deze dus niet! Het is een echte, dunne creme die een beetje lastig doseert. De creme wordt in combinatie met water een lekkere zachte substantie die maar matig schuimt. Op zich geen probleem natuurlijk, maar verwacht geen mega-bubbels! De creme is heel zacht en romig, maar laat een schone, frisse huid achter die niet vettig aanvoelt, ook matteert hij de huid heel mooi. Dit is een heel prettig en zacht product want erg geschikt is voor een gevoelige huid.

De Hydra Sensitive lijn bevat ook nog een scheergel (EUR 6,99) en een scheerschuim (EUR 5,99) zodat je voor de dagelijkse gezichtsverzorging een complete range producten hebt. De producten van L''Oreal Men Expert vind je in vrijwel alle drogisterijen en warenhuizen, de prijzen die ik genoemd hebt zijn de adviesprijzen en kunnen dus altijd afwijken. Zoek je nog een fijn kado voor vaderdag en vind je het een goed idee dat jouw vader of partner wat meer aandacht besteedt aan gezichtsverzorging, dan zijn de producten van L''Oreal Men expert een echte aanrader. Ook voor mannen die geen gevoelige huid hebben, heeft L''Oreal Men Expert een zeer uitgebreide lijn met producten, neem daarvoor een kijkje op de website van L''Oreal of neem een kijkje bij een goed gesorteerde drogist. En extra leuk is dat je t/m 20 juni 2009 bij het Kruivat extra voordeel hebt bij aanschaf van meerdere L''Oreal producten, je krijgt namelijk bij aankoop van 2 producten 1 product gratis, om te vieren dat L''Oreal 100 jaar bestaat! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top