Reviews

Las Vegas de Chanel - swatches & foto's - exclusief bij de Chanel boutique

Alweer een tijdje geleden liet ik jullie in een artikel het nieuws zien over de Las Vegas de Chanel collectie, een kleine collectie van Chanel die uitgebracht waren tijdens een speciaal event in de Chanel boutique in Las Vegas. Ik was eigenlijk in de veronderstelling dat de producten niet naar Nederland zouden komen, maar niets is minder waar. De Las Vegas de Chanel collectie zal ook in Nederland verkocht worden, exclusief bij de Chanel boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Kijken jullie even mee naar de mooie producten?

De collectie bestaat uit 4 producten en het is goud dat er blinkt! Een schitterende (letterlijk!) gouden nagellak, een glinsterende Rouge Coco lipstick en zelfs een gouden lippotlood....dat is toch best een beetje apart? Natuurlijk is het pronkstuk de mooie Lucky stripes, een palette met daarin een gestreept patroon van poeder voor de ogen of het gezicht, een combinatie tussen blush, highlighter en bronzer.

Alle producten bij elkaar : Lucky stripes, Gold fingers, Brilliant en Vegas gold

Lucky Stripes (EUR 56,00)

is een mooi palette met warme gouden, bronzen en champagnekleurige tinten in een streeppatroon, met een oogschaduwkwastje kun je de kleuren prima apart opbrengen op de ogen, combineer je de kleuren liever tot een glanzende blush/bronzer? Dan kun het bijgeleverde kwastje prima gebruiken, al is een fijne blush kwast natuurlijk nog fijner (althans dat vind ik). De kleuren combinatie is warm en licht glanzend, niet al te donker en/of opvallend, het geeft wel een hele mooie warme gloed op de wangen.


De kleuren even apart geswatcht, ik heb één keer met mijn vingers over het palette geveegd en dit op mijn arm aangebracht, de pigmentatie is echt goed te noemen. Ik zou de kleuren feller kunnen opbrengen, maar dit is een meer realistisch effect denk ik.

Bij mijn huidskleur geeft Lucky Stripes echt een mooi effect, het zijn echt wel "mijn kleuren"! Ben je wat koeler van huidskleur, dan kan de kleur natuurlijk anders uitpakken, probeer het gewoon zelf even uit als je bij de Chanel boutique bent.

De Rouge Coco Brilliant lipstick (EUR 30,00) is zeer transparant en geeft eigenlijk alleen een heel zachte gouden glinstering, zonder de Vegas gold lippencil (EUR 21,00) is het effect op de lippen echt minimaal, maar met de lippencil is het eigenlijk wel heel mooi! Ik moet zeggen dat ik best een beetje verrast was, was eigenlijk een tikje bevooroordeeld, gouden lippen....dat kan toch eigenlijk niet? Maar kijk vooral even naar de full face foto hieronder, ik vind het effect heel mooi.

Boven : Vegas gold lippencil & onder : Rouge Coco Brilliant
Op de foto hieronder heb ik de Lucky Stripes op mijn wangen aangebracht, ik heb alle kleuren gemengd met een MAC 129 blushkwast. Op mijn ogen draag ik een simpele look met het Urban Decay Naked palette, die had ik al op en heb ik niet aangepast. Op mijn lippen dus de Vegas Gold lippencil en de Brilliant Rouge coco.

De Gold Fingers nagellak (EUR 25,00) is een warme, gouden nagellak die bestaat uit een vrij transparante basis vol met hele fijne gouden shimmers. Na twee laagjes heb je op zich een volledige dekking, al zouden drie laagjes misschien nog wel iets beter uitkomen? Op zich lijkt de nagellak geen echte glitternagellak te zijn, maar als je deze weer wilt verwijderen....dan merk je dat het niet zo heel simpel is! De kleur is warm goud en daarom twijfel ik of de kleur mooi zal staan bij een veel lichtere huidskleur, misschien is het wel een ultiem zomerlakje! Wat denk je als je dit lakje draagt tijdens een gezellig feestje op een mooie zomeravond?



Wat vind jij van de Las Vegas de Chanel collectie? Is het collectie voor jou interessant genoeg om speciaal voor naar Amsterdam te gaan? Als echte Chanel fan kun je dit eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan, als ik zou moeten kiezen, neem dan de Lucky Stripes mee!

Deel dit artikel
Back to top