Reviews

Lianne test - Sephora Eyeliner Stickers

Eyeliner... Ik heb er een haat-liefde relatie mee. Het resultaat vind ik prachtig, vooral met een mooie wing. Maar dat vergt toch wat handigheid, die bij mij ''s ochtends nog wel eens ontbreekt. Gelukkig heeft Sephora nu de oplossing: Eyeliner Patches, oftewel handige stickers! Of dat echt zo goed werkt, laat ik jullie natuurlijk even zien. Kijk je mee?

Dit is hem dan: de Eyeliner Patch! Zal deze al mijn andere eyeliners overbodig maken? De beloftes liegen er niet om: deze zijn 100% makkelijk, herbruikbaar en trendy. Dat klinkt zeker interessant! Maar hoe werkt dit nu precies?

Op de verpakking staat een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor deze stickers. Het klinkt heel makkelijk: het is een kwestie van het papier verwijderen en de sticker opplakken en zachtjes aandrukken. Maar je voelt het misschien al aankomen: zo eenvoudig is het helaas niet...

Het aanbrengen is behoorlijk lastig. One size fits all gaat hier helaas niet op, de stickers zijn veel te ''rond'' voor mijn ogen. Daardoor krijg ik de wing niet goed op zijn plek, zelfs niet met een pincet. Ook blijven de stickers niet goed zitten, ondanks dat ik ze echt goed heb aangeduwd. Ik heb geprobeerd om nog een beetje te smokkelen, door wat eyeliner aan te brengen boven mijn wimperrand, waardoor je de slechte aansluiting een beetje kunt weg werken. Maar ja, of het nu echt mooi wordt?
Ai, zeker in zo''n close-up zie je denk ik wel wat ik bedoel. Jammer, de stickers passen niet goed bij mijn ogen en blijven niet zo goed plakken, al kun je dit met een beetje wimperlijm deels verhelpen. Toch vind ik ze ook wel tof: ik denk dat je ze voor een feestje, in combinatie met een donkere smokey eye, prima kunt dragen. Dan vallen al deze probleempjes een stuk minder op! En tja, de subtiele glitters op de eyeliner blijven wel erg leuk...
Enthousiaster ben ik over de lipstick die ik draag op bovenstaande foto''s, dit is de Sephora Color Lip Last (EUR 14,20) in de kleur Orange Rocks. Een lekker felle kleur, die ook nog eens waterproof is. Deze blijft dus een stuk beter zitten dan de eyeliner stickers, haha!

Tja dames, misschien moet ik toch weer eens op mijn wing gaan oefenen! Voor een feestje is deze Eyeliner Patch van Sephora best leuk, maar één ding is zeker: makkelijker dan gewone eyeliner werkt het in ieder geval niet. Voor EUR 11,80 kun je het zelf uitproberen, je kunt de Eyeliner Patch vinden bij de Sephora.

Deel dit artikel
Back to top