Nieuws

Doe mee met het Maybelline Lente Spel en maak kans op een mooi make-up pakket!

Doen jullie er nog aan : paaseitjes zoeken? Als kind een spannende bezigheid, maar ook voor "grote" mensen een leuke uitdaging, zeker als je er mooie make-up pakketen van Maybelline mee kunt winnen. Daarom doen ook wij mee met het  leuke Maybelline Lente Spel! Op verschillende websites, op Facebook & Youtube maar ook in een winkelcentrum heeft Maybelline eitjes verstopt. Wij doen (natuurlijk) ook mee en hebben een eitje verstopt op Beautyscene, kom jij ons eitje zoeken?

Gevonden!!!
Klik op het eitje hierboven

en ga direct naar de Facebook pagina van Maybelline, waar je mee kunt doen aan het leuke Maybelline lente spel. Op de Facebook pagina van Maybelline vind je ook regelmatig hints om de andere eitjes te kunnen vinden, superleuk om te doen! Bij ieder eitje dat je vindt krijg je een beloning, bijvoorbeeld een kortingsbon, make-up tips of een leuke make-up wallpaper. Check dus nu www.facebook.com/maybellinenl en ga aan de slag!

En als je alle eitjes gevonden hebt, dan maak je ook nog kans op mooie make-up pakketten vol met mascara''s, eyeliner, nagellakjes en lipsticks maar natuurlijk ook de geweldige hoofdprijs, nl. een Maybelline workshop voor jou en jouw vriendinnen bij je thuis, zo leuk! Nu maar duimen dat de lieve Clayton Leslie bij jou voor de deur staat binnenkort! Meedoen dus, "ons" eitje heb je in elk geval in the pocket!

Succes met zoeken naar de overige eitjes, natuurlijk mag je gerust hints gevens als je al weet waar je de andere eitjes kunt vinden, elkaar helpen kan natuurlijk geen kwaad! En natuurlijk gaan wij binnenkort voor onze lezers nog iets leuks doen, hou ons dus zeker in de gaten!
Deel dit artikel
Back to top