Nieuws

NYC City Sweets lentecollectie nagellakjes

De voorjaarscollectie van NYC is leuk! Naast een aantal schitterende nieuwe kleuren van de Ultra Last Lipsticks, Kiss Gloss en de City Curls mascara vind je ook drie nieuwe (tijdelijke) nagellakjes in het lente-assortiment.
 
Het vaste assortiment NYC New York Color Expert Last Nail Polishes bevat twintig kleuren nagellak die een aantal malen per jaar tijdelijk worden aangevuld met trendvarianten. Dit voorjaar voegt NYC drie mooie pasteltinten toe als onderdeel van de City Sweets collectie. Bubbelgum Pink, Mint Macroon en Lavender Cupcake spatten van het beeldscherm af en daarnaast zijn de nagellakken ook nog eens verrijkt met een ijzer en calciumcomplex voor versterking van de natuurlijke nagels. Altijd goed om te weten!
 
V.l.n.r. Bubblegum Pink, Lavender Cupcake en Mint Macroon

Op de onderstaande afbeelding zien jullie allereerst de Mint Macroon nagellak. Ik vind dit persoonlijk de mooiste kleur van de drie nagellakken die overigens allemaal zijn uitgevoerd met een crème finish. De mintgroene nagellak bevat een vleugje bruin waardoor de kleur warmte krijgt en al vroeg in het voorjaar gedragen kan worden.
Lavender Cupcake is ook bijzonder mooi. Deze lila nagellak dekt net zoals de andere nagellakken uit de NYC City Sweets collectie in twee dunne laagjes. Deze tint doet mij een beetje denken aan een Essie lentekleurtje van jaren geleden genaamd Lilacism. De NYC variant is overigens warmer en daardoor ook voor dames met een bleke huid draagbaar.
 
In eerste instantie was ik ervan overtuigd dat Bubbelgum Pink mijn grote favoriet zou worden. Maar.. de kleur is toch nipt ‘verslagen’ door de mintgroene Macroon nagellak. Desalniettemin is deze midden roze kleur (met een vleugje oranje) een absolute topper die de harten van veel nagellakliefhebbers sneller zal laten kloppen.

De producten van NYC waaronder de leuke Expert Last Nailpolishes (EUR 2,99) worden exclusief verkocht bij de winkels van Kruidvat. De NYC schappen vind je overigens vooral bij de grotere filialen. De exacte verkooppunten kun je hier bekijken. De volledige NYC City Sweets voorjaarscollectie is verkrijgbaar vanaf april 2012.  
  

Deel dit artikel
Back to top