Blogs & Editorial

Beautyscene goes international - Lianne & Dove

Niet alleen Debbie en Wendy zijn deze week in het buitenland te vinden, ook ik steek de grens over! Gisterenmiddag ben ik naar Parijs vertrokken voor de Dove Purely Pampering Experience. Dit belooft een geweldige ervaring te worden vol heerlijke beautyproducten en geuren, waar ik natuurlijk volop verslag van ga doen! Benieuwd waar ik heen ga en  wat er in mijn koffer zit? Lees dan zeker even verder.

Zoals jullie misschien wel weten heeft Dove kort geleden de nieuwe Purely Pampering doucheproducten geïntroduceerd. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de huid te voeden door een speciale NutriumMoisture™ technologie en een heerlijk schuim. Op dit moment bestaat de lijn nog uit twee douchecrèmes, maar ik kan jullie alvast verklappen dat het hier niet bij zal blijven. Later meer! 

Voor de Dove Purely Pampering experience zal ik een kijkje krijgen in de Dove-keuken. Ik zal verblijven in het prachtige hotel Lutetia in hartje Parijs. Ziet het er niet prachtig uit? Vanuit deze locatie staat er heel veel leuks op het programma! Uiteraard zal ik heel veel informatie krijgen over Dove en hun nieuwste lijn, maar ik krijg ook de kans om mijn eigen Dove-product te ontwikkelen. Heel erg gaaf!

Inmiddels heb ik mijn koffer al gepakt! Nog best een uitdaging, want zie al die fijne beauty-producten maar in een koffertje te krijgen… Je snapt het al, dit is niet eenvoudig. Toch heb ik hier een aantal handige oplossingen voor gevonden, kijk je even mee?

Zoals je ziet neem ik enorm veel beautyproducten in miniformaat mee. Ik gebruik hiervoor lege plastic verpakkingen die je zo bij de drogist kunt kopen. Een stuk goedkoper dan ‘kant en klare’ reisproducten, en ook nog eens stukken fijner. Je kunt op deze manier je vertrouwde, dagelijkse producten allemaal in miniformaat meenemen. Dit betekent dus dat al mijn favorieten van Lush, Kiehl''s en Payot mee kunnen. En toch bespaar ik een hoop ruimte! Dat betekent weer dat er een extra paar hoge hakken mee kan…

Dan het belangrijkste: de make-up! Wat dat betreft heb ik mijn absolute favorieten opgezocht. Dit betekent dat mijn MAC foundation, concealer en quad niet mogen ontbreken. Verder gaan er ook een aantal NARS blushes mee, hier ben ik echt gek op! Ook mijn twee Inglot palettes gaan mee voor meer kleurige looks. En tja, het is eigenlijk een beetje te veel om op te noemen... Make-up addict, that is me!

Ook mijn meest gedragen lipsticks en lipgloss gaan mee. Je zult mij het vaakst zien met een peachy kleur op mijn lippen, maar mocht ik zin hebben in iets neutralers dan heb ik dit ook bij me. Kun je raden welke het zijn? ;-)

Nuurlijk moeten er ook een paar leuke outfits mee. Omdat ik maar voor twee dagen kleding meeneem, zorg ik dat ik een hoop kan ‘mixen en matchen’. Met een paar kleurige kledingstukken maak je zo van iedere outfit een eyecatcher! In Parijs zal ik Outfit of the Day foto’s maken, dus jullie krijgen alles nog te zien. Om toch al vast een idee te geven van de sfeer, droom gerust even weg...

Ik kijk natuurlijk enorm uit naar de komende dagen! Vrijdagavond zal ik terug komen en binnenkort kun je op Beautyscene lezen hoe het was. Ik ga heel veel filmen, dus jullie kunnen zeker een leuke vlog verwachten! Tot die tijd kun je me op Twitter volgen, waarbij ik jullie zoveel mogelijk zal laten meegenieten.

Deel dit artikel
Back to top