Fashion

Win een shoptegoed van EUR 250,00 bij Maasmechelen Village!

advertorial

Lekker uitgebreid shoppen in een mooi winkelgebied is toch wel één van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen, misschien wel herkenbaar voor jullie? In de chic outlet shopping Maasmechelen Village kun je de mooiste merken tegen fijne prijzen shoppen, denk dan aan Michael Kors, Hugo Boss, Wolford, Marlies Dekkers, 7 For All Mankind en Karen Millen. En bij ons kun je nu een shoppingtegoed van EUR 250,00 winnen! Lees je even verder?

Maasmechelen Village ligt in de buurt van Maastricht (net over de grens met België) en daardoor uitermate geschikt voor een gezellig weekendje weg, al kun je er natuurlijk ook prima een dagje doorbrengen. Het is één van de negen Chic Outlet Shopping® Villages van Europe met meer dan 100 luxe lifestyle en fashion boetieks, die collecties van voorgaande seizoenen (nooit ouder dan een jaar, maar vaker nog veel jonger) aanbieden met kortingen tussen de 30 en 60%. Op de website van Maasmechelen Village vind je een overzicht van alle boetieks en de aanbiedingen die er momenteel zijn : www.maasmechelenvillage.com

Heb je weleens geshopt in een outlet village? Dat is wel een bijzondere ervaring, vooral omdat je er de perfecte shop omgeving vindt. Je kunt er gratis parkeren, er is gratis wi-fi, de straten van de boetieks zijn autovrij, alles ziet er perfect verzorgd uit. Natuurlijk vind je er ook lekkere eetgelegenheden, schone en luxe toiletten, maar een speeltuin voor de kinderen ontbreekt ook niet. Perfect voor een gezellig dagje uit met de familie of met een vriendin, de hele dag relaxed shoppen, wie wil dat nu niet?

Maasmechelen Village is iedere dag geopend, ook op zondag, zo is een bezoekje perfect te combineren met een weekendje Maastricht. De openingstijden van Maasmechelen Village zijn op werkdagen van 10 tot 18u en in het weekend van 10 tot 19u, de winkels zijn ook open op Koninginnedag en Eerste Pinksterdag. Maasmechelen is gesloten op 1 mei, met Hemelvaart en Tweede Pinsterdag.

Momenteel is er ook een interessante wedstrijd op de website van Maasmechelen Village, in the Art of the Detail campagne kun je een prachtige tas van Furla of Michael Kors winnen, hoe geweldig zou dat zijn? Neem zeker even een kijkje en doe mee aan de wedstrijd!

Wij mogen echter ook een prachtige prijs weggeven, want als je meedoet met de wedstrijd op Beautyscene.nl, kun je een shoppingdag winnen bij Maasmechelen Village compleet met een giftcard van EUR 250,00!

Wat moet je doen om kans te maken op deze fijne prijs?

Ga naar de speciale wedstrijdpagina van Maasmechelen Village en vul daar het formulier compleet in voor 14 mei 2012, beantwoord de vragen en wie weet ontvang jij op 15 mei 2012 wel een mailtje met het goede nieuws dat jij binnenkort lekker kan gaan shoppen in Maasmechelen Village! Je vindt het winactie formulier hier

Deel dit artikel
Back to top