Algemeen

Guerlain Slavic Beauty herfst/winter look 2009/2010

De herfst en wintercollectie''s van de verschillende merken komen alweer in de winkels de komende weken, op 5 augustus 2009 staat de lancering van de nieuwste make-up collectie van Guerlain gepland. De collectie is geïnspireerd door het gezicht van de collectie, Natalia Vodianova, die afkomstig is uit Rusland, de hele collectie heeft dus een Slavisch tintje vandaar ook de naam Slavic Beauty. Het belooft weer een prachtige collectie te worden, kijk snel verder voor informatie en foto''s.... De creatief directeur van Guerlain had dus de muze van Guerlain in zijn hoofd toen hij deze collectie bedacht:

Wat u nodig heeft om deze herfst op haar te lijken zijn:
  • een frisse, fleurige teint
  • geaccentueerde jukbeenderen
  • een mysterieuze oogopslag
  • stralend roze lippen

In de collectie vind je de perfect producten om deze look te creeëren, er zijn een aantal prachtige oogschaduwpalette''s, een prachtige roze blush en meerdere fijne roze lipsticks en lipglosses. De blikvanger van deze collectie is het fraaie Volga Princess oog- en lippalette....een palette met 2 kleuren oogschaduw (bleekroze en taupe) en 2 kleuren lipstick (sprankelend roze en rozenhout)! Maar wat denken jullie van de heerlijke, tijdelijk verkrijgbare kleurtjes Rouge G de Guerlain : Graziella en Giovanna? Of de prachtige dieppaarse mascara Le 2 de Guerlain in de kleur Nuit Boheme? Tja, zo kan ik nog wel even doorgaan, het ziet er allemaal heel mooi uit. Hier alvast een paar foto''s, ik hoop deze collectie snel in real life te kunnen bewonderen en dan denk ik dat ik ze niet kan weerstaan, wordt vast vervolgd dus!

Houden jullie de Guerlain verkooppunten goed in de gaten de komende weken? Deze spulletjes moet je echt even in het echt zien en wie weet wordt ook jij een Slavische beauty deze herfst en winter! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top