Algemeen

Guerlain Slavic Beauty - fall 2009

Onlangs heb ik jullie in dit artikel al kennis laten maken met een deel van de herfst/winter collectie van Guerlain, die vanaf deze week in de winkels zal liggen. Deze prachtige, uitgebreide collectie verdient het om nog eens extra in het zonnetje gezet te worden, het Slavische zonnetje om precies te zijn, want dat is het thema "Slavic Beauty"! Lees snel verder.... De eye catcher in deze collectie moet toch zeker het Volga Princess lip & eye palette (limited edition EUR 62,00) zijn, een prachtig zwartgouden palette met een sierlijk motief dat in een chique, zwart fluwelen hoesje zit. In het palette vind je 2 kleuren oogschaduw (roze & taupe) en 2 kleuren lipstick (roze & mauve), om deze producten goed te kunnen opbrengen zijn een sponsapplicator en lippenseeltje bijgevoegd. Het is een zeer fraai geheel en staat dan ook hoog op mijn wishlist.

Een ander prachtig item is het oogschaduw quad Tsarina nr. 406 (limited edition EUR 50,00) een minstens even mooi gedecoreerd oogschaduwpalette met 4 fijne kleuren voor deze herfst : donker oranje, steenrood, oudroze en aubergine. Op de afbeelding zie je de fijne, champagnekleurige overspray die verdwijnt na gebruik, die is er puur voor de sier op aangebracht.

  De blush Russian Doll (limited edition EUR 35,00) is een vloeibare blush, een zgn. cheekstain die zorgt voor een gezond blosje op de wangen net alsof je net bent teruggekeerd van een lange boswandeling! De blush is in gel-creme vorm en bevat kaolien waardoor hij fluweelzacht is bij het aanbrengen.

De beroemde, zeer fraaie, luxe lipstick van Guerlain, Rouge G de Guerlain wordt voor deze collectie in 2 prachtige kleuren uitgebracht:

  • 44 Graziella, subtiel parelmoer steenrood
  • 67 Giovanna, intens parelmoer frambozenrood

Rouge G de Guerlain is werkelijk een geweldige lipstick, lees mijn review eens terug, beide genoemde kleuren zijn limited editions en kosten EUR 38,00.

Maar dat is nog niet alles want deze producten vind je ook in deze collectie: Stylo yeux Retractable (limited edition EUR 24,00) een eyeliner in een gouden huls, luxueus uitgevoerd met een inschuifbare punt en een ingebouwde puntenslijper. Met de zachte, precisiestift trek je een perfect lijntje. Deze is in 3 kleuren verkrijgbaar : goud, zilver & bohemien. Le 2 de Guerlain 51 Nuit 2 Bohème Mascara 2 brosses (limited edition EUR 33,00) Le 2 de Guerlain is de lievelingsmascara van vele vrouwen door de twee borsteltjes die alle wimpers perfect bereiken. Deze mascara is als limited edition verkrijgbaar in een dieppaarse uitvoering, de ideale tint om de oogopslag te verhelderen met een levendige uitstraling.

Maar er worden ook een aantal producten geintroduceerd die een vaste plaats behouden in de collectie van Guerlain, geen limited edition dus! Ombre Éclat 4 couleurs - 441 Brun Mordoré (EUR 50,00) Een prachtig oogschaduwquad, met de perfecte kleuren voor de nazomer: beige, kastanje-,goud- en donkerbruin. Parure - 14 Rose Intense (EUR 51,00) Het schoonheidsgeheim van de frisse teint van Natalia? Een stralende huid. Dat is het werk van Parure, de compacte fond de teint met kristalparels die de teint egaliseert en matteert en die kleine oneffenheden wist, zonder echter de uitstraling te vergeten. Parure wordt uitgebracht in een nieuwe kleur, Rose Intense, de lievelingskleur van Natalia, als hulde aan een perfecte teint Kisskiss baby lipbalm (EUR 27,00) Een hele fijne, licht getinte lipbalm die is verrijkt met wilde-mangoboter en luffa-olie en werkt daarom op de lippen als een verjongende balsem. De wilde-mangoboter draagt bij tot de hydratatie, zachtheid en souplesse, en de luffa-olie tot de voeding van de uitgedroogde lippen. Dit nieuwe product is verkrijgbaar is 6 transparante kleuren voor het ultieme "bitten lip" effect:

  • 200 Cristal Nude
  • 220 Red Nude
  • 240 Honey Nude
  • 241 Rosewood Nude
  • 260 Romantic Nude
  • 261 Rosy Nude

Ik ben erg benieuwd naar deze collectie en ga mijzelf maar eens verwennen met het Volga Princess palette...en wie weet vind ik nog wel wat anders moois....Wat vinden jullie hiervan? Hebben jullie al iets op het oog? Wij willen graag weten wat je ervan vind!! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top