Nieuws

Dior Summer Mix - sorbet nagels & lippen - juni 2012

In juni mixt Dior vrolijke zomerkleurtjes tot fijne cocktails voor lippen en nagels in hun Summer Mix collectie. Na de prachtige Croisette collectie kiest Dior voor echte zomertinten als geel, blauw, roze en oranje, maar dan wel anders dan anders. De nagellakjes hebben een sorbet finish, blijven licht transparant met een extreme glans, kijken jullie even mee?

De Dior Summer Mix collectie bestaat uit 4 nagellakken en 4 lipglosses, leuk om te combineren, maar natuurlijk ook prima los van elkaar te dragen.

Rouge Dior Vernis Gloss EUR 23,50

118 Acapulco & 158 Calypso
178 Cosmo & 198 Lagoon
Dior Addict Ultra Gloss EUR 28,00

224 Sunrise, 542 Orange paréo, 664 Rose Bikini & 854 Rouge Croisiere

Weten jullie dat Dior Vernis Nail Lacquer al 50 jaar lang bestaat? Ter gelegenheid daarvan werd er een bijzonder Dior diner gehouden in een kunstgalerie in New York. Hierboven zie je een foto Holton Rower die bezig is met een heel bijzonder kunstwerk, volgens mij geheel gemaakt van Dior nagellakjes! Die zou ik best aan mijn muur willen hangen, prachtig!


De producten van Dior Summer Mix zul je vanaf juni 2012 kunnen vinden bij alle gebruikelijke verkooppunten van Dior make-up, natuurlijk zullen we jullie nog swatches laten zien tegen die tijd. Hopelijk schijnt de zon dan een beetje en hebben we inmiddels het echte zomergevoel!

Wist jij dat Dior al 50 jaar lang nagellak maakte? En wat vind je van de sorbet nagellakjes van Summer Mix?

Deel dit artikel
Back to top