Nieuws

The Body Shop - Lily's cruelty free make-up - 11 juni 2012 in de winkels

Onlangs werd bekend gemaakt dat Lily Cole de allereerste, wereldwijde ambassadrice is geworden van The Body Shop. Lily Cole kennen jullie misschien wel als model en actrice, maar is daarnaast ook een zeer bevlogen activiste die zich inzet voor humanitaire en milieukwesties. Samen met The Body Shop heeft ze nu een eigen, diervriendelijke, make-up lijn samengesteld onder de naam Cruelty free make-up. De collectie zal vanaf 11 juni 2012 tijdelijk te koop zijn bij de winkels van The Body Shop. Kijken jullie even mee?

De producten van deze bijzondere collectie bevatten geen ingrediënten waarvoor dieren hebben moeten lijden en natuurlijk zijn ze niet op dieren getest. In tegenstelling tot veel andere merken en producten bevatten de producten geen luizenschildjes (in gemalen vorm worden deze gebruikt als rode kleurstof), geen schelpdieren (in gemalen vorm worden schelpdieren gebruikt voor een mooie glans of als bindmiddel) en ook geen dierlijk haar (de kwasten worden niet gemaakt van geiten-, maar van synthetisch haar). Ook als dierenliefhebber kun jij de producten met een gerust hart gebruiken.

Shimmer cubes met de kleuren Think pink, Live lilac, Go violet & Tint it pink EUR 22,00

Mini hi-shine lip treatment EUR 7,00 (6 ml)

Puff on radiance EUR 18,00
Glanspoeder die je op gezicht, wangen en decolleté kunt aanbrengen met de schattige poederdons!

Lip & cheek dome in Pinch me pink & Crazy for coral EUR 9,00
Een blush in gelvorm, die ook prima te gebruiken is op de lippen, dit is Lily''s favoriete product.


Pearl radiance primer EUR 19,00
Een combinatie van verzorging en primer, je kunt deze onder jouw foundation dragen maar ook zonder foundation zorgt het voor een stralend resultaat

Liquid eyeliner EUR 10,00
Paars is de kleur eyeliner die Lily heeft gekozen, lekker opvallend en perfect passend bij haar groene ogen, ik ben ook gek op paars

Wat een schattige, glamoureuze collectie die ook nog eens heel diervriendelijk is, fijn om te weten! De producten van Lily''s Cruelty free make-up lijn zijn limited, dat houdt in dat ze slechts tijdelijk te koop zullen zijn. Des te meer reden om eens te gaan kijken bij de winkels van The Body Shop na 11 juni 2012, dat is de datum dat de producten in de winkels zullen liggen.

Wat vind jij van deze, diervriendelijke, collectie? Kies jij ook altijd bewust voor diervriendelijke cosmetica?

Deel dit artikel
Back to top