Nagel & Handen

W.I.C. by Heröme Curacao collectie swatches

Het is hier op Curacao echt geweldig, dat zal jullie vast niets verbazen! Nu ik hier een paar dagen heb rondgekeken en gelopen weet ik exact waar W.I.C. by Heröme hun inspiratie vandaan heeft voor de tropische Curacao collectie. Veel kleuren zijn geïnspireerd op de verschillende baaien en streken van het eiland en jij kunt ze gewoon bij ons winnen.

Ik heb de lakjes even voor je op de foto gezet, uiteraard in een passende setting, ik heb de foto''s gemaakt op het strand van ons nieuwe hotel, Lions Dive Dive & Beach Resort in Curacao. In de "Behind the Curacao scenes" heb je daar al wat foto''s van gezien. 

v.l.n.r. Blue Bay, Kontiki Beach en Banda Bou
v.l.n.r. Cabana beach, Daaibooi beach en Mambo beach

De nagellakjes hebben allemaal een metallic finish, waar ik toch niet zo heel blij mee ben. Maar metallics gaan het wel weer helemaal worden de komende tijd, dus misschien moet ik er gewoon aan wennen? 

W.I.C. by Herôme Kontiki beach (178)

W.I.C. by Herôme Mambo beach (179)

W.I.C. by Herôme Blue bay (180)

W.I.C. by Herôme Cabana beach (181)

W.I.C. by Herôme Banda Bou (182)
W.I.C. by Herôme Daaibooi beach (183)
 
De lakjes lakken allemaal heel makkelijk, het fijne, brede kwastje zorgt ervoor dat je vaak al in een streek klaar bent, zeker met de donkere kleuren zoals Daaibooi Beach, Kontiki beach en Cabana beach. Blue bay is het minst fijn in gebruik. Op de foto heb ik wel twee laagjes op, zonder topcoat.

De W.I.C. by Herôme Curacao collectie ligt al in de winkels, het is een tijdelijk verkrijgbare collectie. De lakjes kosten EUR 7,50 per stuk, je kunt er altijd twee kopen voor EUR 12,50.
 
Succes! Wil je meer weten over Curacao of zelf eens kijken of de kleuren wel passen bij Curacao? Bezoek dan www.bezoekcuracao.com
Deel dit artikel
Back to top