Nagel & Handen

China Glaze Summer Neons - swatches deel 1

Als jullie mij volgen op Twitter of je hebt het "Behind the scènes" artikel van afgelopen zaterdag gezien, dan kunnen ze je niet ontgaan zijn, de geweldige Summer Neon nagellakjes van China Glaze. In een eerder artikel had Wendy jullie al kennis laten maken met deze knalkleuren (perfect te combineren met de neon fashion trend) en afgelopen vrijdag kwamen ze dan eindelijk bij ons binnen. Ze zijn echt geweldig, daarom wilde ik jullie alvast mijn 6 favoriete kleuren uit de collectie laten zien, kijken jullie mee?De China Glaze Summer Neon collectie bestaat uit 12 neon kleurtjes en ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik een beetje bang was voor een slechte dekking, maar niets is minder waar! De lakjes dekken meer dan perfect in twee laagjes, laten zich heel makkelijk netjes opbrengen en drogen lekker snel. De lakjes hebben allemaal een hele fijne shimmer en dat doet ze nog meer stralen! Op alle foto''s hieronder draag ik twee laagjes!

Sun-kissed

I''m with the lifeguard

Orange your hot!

Surfin'' for boys

Love''s a beach

Splish splash
Ik vind dit persoonlijk de leukste lakjes van de collectie, maar de andere zes zijn ook prachtig, die komen snel ook voorbij voor jullie. Kiezen zal echt erg moeilijk worden! Ik hou natuurlijk wel van een opvallend lakje, zelfs een saaie outfit "spice" je direct op met een neon roze of neon groene lak. De lakjes hebben ook een groot voordeel, handen en voeten lijken direct een stuk bruiner als je de neon lakjes draagt, zelfs in het donker!

De China Glaze Summer Neon lakjes zullen vanaf juni 2012 beschikbaar zijn bij de verschillende verkooppunten, zoals Nailpolishfashion.nl (10 % korting met code Beautyscene) of Boozyshop.nl. De lakjes kosten in de Nederlandse webshops maar EUR 5,95 en eerlijk gezegd is dat echt een superprijs voor zulke prachtige lakjes. Ik ben fan, maar dat zal je vast al duidelijk zijn!

Dit zijn toch perfecte kleurtjes om te dragen op Curacao? Durf jij het aan om deze knalkleuren op jouw nagels te dragen?
Deel dit artikel
Back to top