Nagel & Handen

Deborah Lippmann Who run the world (girls) mini nagellak set

Neons zijn het helemaal deze zomer, kledingwinkels liggen vol met neonjurkjes, shirtjes & shortjes en natuurlijk zijn de neon pumps al "in the pocket! Deborah Lippmann is één van de merken die lekker inspeelt op deze trend met haar Who run the world (girls) mini nagellak set. Deze lakjes zijn inmiddels ook in Nederland gearriveerd, tijd om swatches te laten zien, welke past het beste bij mijn nieuwe Supertrash neon pumps?

Toen ik vorige week Sylvie van der Vaart zag met haar neon pumps was ik verkocht, ik moest ze hebben! Gelukkig kwam ik er al snel achter dat ze van Supertrash waren en behoorlijk betaalbaar (EUR 109,95). Ik was even bang dat ze van Jimmy Choo zouden zijn, dan had ik toch nog even moeten doorsparen!

De nagellakjes van Deborah Lippmann zijn sinds kort ook in Nederland te koop, fijn want het zijn bijzonder mooie en originele lakjes van een hele goede kwalitleit. Niet voor niets staat Deborah Lippmann bekend als favoriete manicurist van veel celebrities en bedenkt zij nagellakken bij veel fashion shows. Ik heb zelf aardig wat Deborah Lippmann lakjes en ben er erg tevreden mee.

Deborah Lippmann mini - Hollaback girl

Deborah Lippmann mini - I kissed a girl

Deborah Lippmann mini - IT girl

Deborah Lippmann mini - Nasty girl

Deborah Lippmann mini - Party girl

De finish van deze nagellakjes is best apart, ze zijn een tikje mat. Ik heb alle lakjes in twee laagjes aangebracht, zoals je ziet is de dekking bij vier van de vijf lakjes prima. De gele IT girl is niet dekkend in twee laagjes, één laagje extra zou zeker beter zijn, maar ja...de finish is toch niet echt geweldig voor deze kleur, mijn favoriet is dit echt niet. De rest van de kleuren vind ik wel mooi, vooral Party girl en I kissed a girl springen eruit voor mij.

De lakjes van Deborah Lippmann zijn "big 3 free", geen al te schadelijke stoffen dus in deze lakjes, de lakjes drogen snel, lakken makkelijk en zijn behoorlijk sterk, zelfs direct na het opbrengen beschadigen ze niet makkelijk. 
De set van 5 mini nagellakken (per stuk 8ml) wordt verkocht voor EUR 54,95, maar zeer waarschijnlijk zullen de meeste verkooppunten de setjes uit elkaar halen, de lakjes worden dan voor EUR 11,00 per stuk verkocht. Verkooppunten zijn o.a. Celeste Parfums Den Haag, Babassu Amsterdam, Het Haartheater Amsterdam, Mostert en van Leeuwen, Jur Personal Styling Voorburg, Aveda Lifestyle Den Haag en binnenkort ook bij Parfuma.com!

Ben jij al gevallen voor de neon trend?

Deel dit artikel
Back to top