Nieuws

Expressions de Chanel - Sublime de Chanel nu ook in waterproof

Liefhebbers van Chanel mascara''s opgelet, de fijne Sublime de Chanel mascara is nu ook verkrijgbaar in een waterproof versie. Chanel heeft daarnaast hun assortiment nog uitgebreid met een aantal nieuwe oogschaduwpalette''s en twee nieuwe kleuren van hun mousse oogschaduws Illusions d''ombre in Les expressions de Chanel collectie. Mooi om te combineren, maar ook prima los van elkaar te gebruiken. Kijken jullie even mee naar de nieuwe producten die deze maand te vinden zullen zijn in de winkels?

Of je nu kiest voor subtiele nudetinten met een koraalkleurige touch of juist gaat voor de sexy, paarse ooglook, alles kan! Maar een zwoele look met zwart/goud behoort ook tot de mogelijkheden door het Intuition pallette te combineren met de gouden Illusion d''ombre Vision, uiteraard wordt de look afgemaakt met een mooie, zwarte mascara.

Les 4 ombres EUR 48,50

34 Éclosion
36 Intuition (nieuw)
37 Variation (nieuw)
Illusion d''ombre EUR 28,50
van boven naar beneden 83 Illusoire, 88 Abstraction (nieuw) en 89 Vision (nieuw)

Sublime de Chanel waterproof EUR 29,50 & Inimitable intense EUR 29,50


De Illusion d''ombre oogschaduws zijn trouwens erg fijn om te gebruiken in de zomer, ze geven een mooie kleur af, blijven de hele dag op hun plaats (zelfs bij warm weer) en hebben een prachtige, licht-metallic glans. Je kunt de Illusion d''ombres prima aanbrengen met een kwast, maar ook met de vingers kun je ze goed aanbrengen, combineer ze met een waterproof eyepencil en de waterproof mascara en je bent de hele dag klaar voor het strand. Wil je in de avond net iets meer kleur en spelen met oogschaduws, dan neem je nog een Les 4 ombres palette mee en breng dat aan over de dagmake-up.
Je vindt Les expressions de Chanel collectie vanaf deze week in de winkels, de producten blijven deel uitmaken van het vaste assortiment. 

Naar welke producten zijn jullie het meest nieuwsgierig? Natuurlijk zullen we enkele van de producten binnenkort voor jullie swatchen en testen.

Deel dit artikel
Back to top