Nieuws

Biotherm Homme - Live like a man & win een reis naar New York!

Tijdens één van de spaarzame zonnige dagen van de afgelopen weken ging onze Lianne op een missie. De uitnodiging was een beetje geheimzinnig, het thema was "Live like a man", Lianne moest zich melden op Amsterdam CS en zich vooral een tikje sportief kleden (no heels!). Ze ging de uitdaging graag aan en heeft natuurlijk een leuk verslagje voor jullie geschreven over haar Biotherm Homme ervaring!

Live like a man: dat stond me een tijdje terug te wachten met Biotherm Homme. Gelukkig ben ik, ondanks mijn gelakte nagels en gestifte lippen, best in voor wat spanning en avontuur. Ik stond dan ook te springen om met een echte New York City Taxi naar het strand van IJmuiden te gaan, zeker op een warme zomerse dag natuurlijk!

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we eerst de nieuwe Biotherm Homme campagne bewonderd. Ik kan al verklappen, deze is ontzettend leuk - ook voor ''ons vrouwen''! Maar daar over later meer...

Daarna was het tijd voor een echte ''Live like a Man Experience'': blokarten op het strand van IJmuiden. Met de wind in je haren en de zon op je gezicht over het strand scheuren... Heerlijk!


Dit was zo gaaf! Na een paar voorzichtige oefenrondjes werd het een sport om het zeil zo strak mogelijk te trekken, want hoe harder je gaat hoe leuker (en stoerder) het is! Oja, dat ging ook wel eens mis...

Zand in mijn haren en actiefoto''s als bewijs - I lived it like a man!

Weten jullie eigenlijk dat huidverzorging voor mannen nog steeds niet heel vanzelfsprekend is? Uit onderzoek van Biotherm is gebleken dat slechts 20 % van de mannen dagelijks een verzorgend product gebruikt op hun gezicht (m.u.v. een after shave). Wat weinig eigenlijk! Maar er is hoop, want uit dat onderzoek blijkt ook dat huidverzorging het meeste wordt gebruikt door mannen tussen de 30-40 jaar, zelfs meer dan mannen die het meer nodig hebben (tussen 41 en 60 jaar).

Maar dat is niet alles, mannen zijn ook echt geïnteresseerd in huidverzorging als ze er eenmaal aan begonnen zijn, ze zijn ook behoorlijk trouw en blijven vaak bij hun favoriete producten "hangen". Niet voor zijn sommige producten, zoals Biotherm Aquapower (EUR 37,33 75 ml flacon) al 10 jaar lang erg succesvol. Het geheim van dit product? Het is een ultiem hydraterend product dat simpel & doeltreffend is, zonder nadelen zoals plakkerigheid of een te extreme glans. Mannen houden ook erg van alles-in-één producten, des te minder verschillende producten ze hoeven te gebruiken, des te beter. Biotherm is al 25 jaar succesvol in het mannenverzorgingssegment en ze gaan natuurlijk door met het ontwikkelen van mooie nieuwe producten, maar ook hun bestsellers zijn zeer de moeite waard.

Biotherm homme Force supreme EUR 71,26 (pot 50 ml)

Mijn man heb ik inmiddels wel overtuigd, hij gebruikt iedere dag in elk geval een verzorgend en beschermend product, zowel voor zijn ogen als zijn gezicht. Een reiniger is wat lastiger "aan te smeren", dat vind hij toch net iets teveel gedoe. Maar, ik moet zeggen dat mijn man ook geen last heeft van onzuiverheden en dus reiniging niet echt prioriteit heeft voor hem. En ach, ik ben ook wel tevreden met zijn trouwe gebruik van een dagverzorging.

Biotherm Homme Age Fitness EUR 50,81 (50 ml flacon) & High recharge EUR 48,20 (50 ml flacon)

Biotherm vindt het nu tijd om alle mannen van Nederland te overtuigen, mannen moeten hun huid ook goed gaan verzorgen, maar dan wel op een mannelijke manier: 

Geen gedoe. Geen onzin. Alleen essentiële oplossingen die mannen echt nodig hebben. LIVE LIKE A MAN. BIOTHERM HOMME.
 
Om de mannen nu echt tot actie te laten overgaan heeft Biotherm een geweldige actie waarmee je een reis naar New York met jouw drie beste vrienden kunt winnen. Ga snel naar www.livelikeaman.nl om direct mee te doen!
Met een promocode, die je krijgt als je een Biotherm Homme product aanschaft, maak je nog meer kans om te winnen. Een goede reden om jouw vader of partner deze vaderdag te verwennen met een Biotherm Homme product. De producten van Biotherm Homme kun je bijvoorbeeld aanschaffen in de online shop van De Bijenkorf (momenteel ook met 20 % korting).

Heb jij weleens gefantaseerd hoe het zou zijn als je een dag een man zou zijn?
Deel dit artikel
Back to top