Nieuws

Bobbi Brown Desert Twilight collectie - NL eind juli 2012

Aan het einde van de zomer brengt Bobbi Brown een mooie tussencollectie uit, een overgangscollectie tussen de zomer & herfst make-up. Bobbi heeft zich voor de kleuren laten inspireren door de mooie kleuren van de zonsondergang aan het eind van de zomer. Warme kleuren, iets minder fel dan kleuren die je in de zomer draagt maar wel prima te combineren met de zongebruinde huid, meet the Desert Twilight collectie!
 

Het geheim van deze collectie en kleuren is om deze te "layeren", breng ze aan in laagjes op de ogen en de huid. Begin bijvoorbeeld met een matte oogschaduw uit het palette en voeg daarna de sprankelde oogschaduws toe voor een levendige look. Bobbi heeft ook gekozen voor een "touch of turqoise", een mooie knalkleur op nagels (jaja, ze hebben nu ook nagellak) en ogen. De mooie ketting van Lulu Frost op de foto hieronder was onder andere een bron van inspiratie voor deze mooie tint.

De Bobbi Brown Desert Twilight collectie komt eind juli 2012 uit.

Desert Twilight eye palette EUR 69,00 (met daarin Navajo, Twilight Metallic, Pink Dusk Metallic, Water Color Pink Sparkle, Twilight Pink Metallic, Cement, Dusk Sparkle en Chocolate Mauve) limited edition

Desert Twilight mini brush set EUR 66,00 limited edition

Bronzer/blush duo EUR 35,00 (Bahama brown shimmer blush & Pink peony Illuminating bronzer) limited edition

High shimmer lipgloss EUR 23,00

Bronze heather & Firefly

Lip gloss EUR 23,00 limited edition
van boven naar beneden : Evening rose, Honeysuckle, Pink sunset en Twilight

Long-wear gel eyeliner Twlight Night shimmer ink EUR 22,00 limited edition

Long-wear cream shadow Blue Moon EUR 25,00 limited edition

Creamy color for lips and cheeks EUR 21,00 limited edition
in twee kleuren Honeyed tea & Pink truffle (op foto)
Nail polish EUR 18,00 limited edition
Twilight shimmer & Turquoise


Ik vind het eigenlijk wel een goed idee, zo''n tussencollectie, dan is de overgang tussen felgekleurde zomer en (vaak) ietwat saaie en koele herfst make-up niet zo erg groot. De Twilight eyeliner lijkt mij erg mooi, de mits de kleur niet al te veel rood in zich heeft, een kwestie van uitproberen natuurlijk. En, Bobbi Brown nagellakjes??? Musthaves!

Bobbi Brown herself heeft ook nog een video gemaakt, waarin ze de producten nog even aan het werk zet, leuk om te zien!


De Bobbi Brown Desert Twilight collectie zal vanaf eind juli 2012 te vinden zijn bij de verschillende verkooppunten van Bobbi Brown. Je vindt de Bobbi Brown counters o.a. in de Bijenkorf Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook in verschillende filialen van Parfumerie Douglas vind je Bobi Brown counters o.a. in Laren, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem en Zwolle.

Deel dit artikel
Back to top