Inspiratie & Tutorials

Inspiratie: NOTD - China Glaze - Fortune Teller

Vandaag in het kader van het aankomende Halloween een heel bijzond lakje, namelijk de Fortune Teller van China Glaze! Fortune Teller is een limited edition nagellak die speciaal is uitgebracht voor Halloween. Eerder hebben wij jullie hier op de website geinformeerd over het Spellbound nagellak setje. Hierin zitten drie nagellakjes die ook zijn uitgebracht voor Halloween. Lees snel verder voor meer informatie en een grotere afbeelding. De kleur is prachtig. Heel diep zwart met een oranje glitter die ook nog eens voorkomt in verschillende afmetingen. De nagellak dekt in zo''n twee laagjes en is net even mooier met een topcoat omdat de glittertjes dan wat meer in de nagellak liggen ipv er bovenop. Ik heb als topcoat de Matte About You versie gebruikt van ESSIE. Dit maakt de nagellak echt fantastisch mooi. Het doet mij denken aan een knisperend en knapperend haardvuurtje. Heel bijzonder.

Debbie heeft ook een foto gemaakt van haar nagels met Fortune Teller, maar zij heeft er een "normale" topcoat overheen aangebracht, hij is echt erg lastig op de foto te zetten,maar hopelijk hebben jullie toch een idee. In real life is hij echt superspeciaal en een echte aandachttrekker!

De China Glaze Spellbound nagellakjes zijn redelijk makkelijk verkrijgbaar op eBay en de reguliere USA verkooppunten. Fortune Teller is wat minder makkelijk te vinden, hij wordt namelijk alleen verkocht bij Sally Beauty, een Amerikaanse Drugstore die helaas niet naar Nederland verzend. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top