Reviews

Bescherm jouw zomerhaar met Davines SU

Zon is de nummer één oorzaak van verkleuring en uitdroging van het haar. De werking van vrije radicalen beschadigen de structuur van het haar, met als gevolg een snellere veroudering en groter verlies van kleur. Davines steekt een stokje voor deze gevolgen. Hoe? Lees er alles over in dit artikel!

De Davines SU productserie bestaat uit producten die je kunt gebruiken tijdens het zonnen maar zeker ook na het zonnen. Zon, Zee, chloor? Al deze factoren van buitenaf hebben bij het gebruik van deze producten nauwelijks nog invloed op jouw haren! Alle producten uit de Davines SU productserie kunnen met elkaar worden gecombineerd maar je kunt ze ook afzonderlijk van elkaar gebruiken. Hieronder een selectie:

Davines creëerde met de SU After Sun Moisturizing Shampoo  pH 6.4 (EUR 18.50 - 250 ml) een vochtrijke mix die haar dat wordt blootgesteld aan zon, zout water en chloor doet herleven. De milde shampoo reinigt niet alleen maar zorgt met behulp van abrikoosolie en rijsteiwitten voor hydratatie en een beschermende barrière. Hairsphere vormt een laagje om het haar, en zo zorgt voor een langdurige hydratatie.
Vind jij het makkelijk om tijdens de (zon) vakantie een twee in een product te gebruiken voor jouw haren en lichaam? De SU / WASH Sun Moisturizing Protective Hair & Body Shampoo  pH 5.6 (EUR 18,50 - 250 ml) is niet alleen een shampoo maar ook een douchegel. De formule herstelt het vochtgehalte van aan zon, zout water en chloor blootgestelde haar en huid, en helpt ook om de huid langer gebruind te houden. Dit product ruikt zacht en zomers en is net zoals de After Sun Moisturizing Shampoo  geschikt voor alle haar- en huidtypes.
Na het wassen is het heerlijk (en verstandig) om jou haren te verzorgen met een conditioner of masker. SU / PAK After Sun Moisturizing Pak  pH 4.0 (EUR 25,50 - 150 ml) is daar een goed voorbeeld van. De rijke mix van essentiële oliën en extracten herstellen het haar. De ingrediënten hebben een essentiële anti-aging werking, werken vocht inbrengend en beschermen jouw lokken. Rijstdoppenolie is trouwens een natuurlijke zonnefilter die het haar extra beschermt. Breng een kleine hoeveelheid aan na het wassen, laat het 5 tot 15 minuten inwerken en spoel het weer uit jouw haren.
Geen tijd voor een pampersessie? Dan is de SU / CONDITIONER After Sun Moisturizing Leave-In Conditioner pH 4.4 (EUR 25,50 - 125 ml) een fijne optie voor jou. Deze spray is rijk aan antioxiderende, beschermende en vocht inbrengende eigenschappen. Ook vind je in de formule een speciale polymeer om UVA- en UVB-stralen op te nemen, die helpt voorkomen dat de kleur vervaagt. Panthenol herstelt het vochtgehalte en zorgt voor glans. Spray het product na het wassen in jouw (handdoekdroge) haar, kam het even door en geniet van jouw vakantie!

Ik neem deze heerlijke producten zeker mee naar Ibiza, ik kan niet wachten. Ik ben dol op maskermomentjes, ook in de vakantie. Wil je meer informatie over deze fijne Davines producten? Neem dan even een kijkje op de website: http://www.davines.nl/  of schaf de producten aan bij: www.lecoiffeur.nl

Deel dit artikel
Back to top