Reviews

L'Oréal Paris snoeperige nagellak, Infaillible oogschaduws en Caresse lipsticks

In het L''Oréal Paris schap vinden jullie sinds een tijdje de mooie Color Riche nagellakjes maar ook de fijne Caresse lipsticks. Vandaag laat ik enkele snoeperige kleurtjes zien uit het assortiment, aangevuld met "candy colors'' van de mooie glanzende, Color Infaillible oogschaduws. Kijken jullie even mee?

Het vaste assortiment van de L''Oréal Paris Color riche nagellak wordt regelmatig aangevuld met tijdelijke, seizoens, kleuren. Zo vind je nu lieve, lichte, snoeperige kleurtjes en zul je in de herfst en winter juist weer meer donkere kleuren vinden.
De flesjes zijn klein (ze bevatten 5 ml), maar zijn wel heel erg fijn in gebruik, het kwastje is mooi breed en vrijwel alle kleurtjes hebben een goede dekking. Ze drogen snel en blijven zonder topcoat best een paar daagjes mooi, fijn om regelmatig af te wisselen. De lakjes kosten EUR 5,99 per stuk.


De Color Infaillible oogschaduws zijn al eens eerder door Lianne besproken in dit artikel. De kleuren die je daar zag waren wat donkerder dan de kleurtjes die ik vandaag laat zien. De oogschaduws zijn behoorlijk apart van structuur, ze zijn een kruising tussen poeder en mousse oogschaduw.
De oogschaduws glanzen heel erg mooi, de pigmentatie is niet heel fel maar je kunt de kleur wel wat meer opbouwen als je dat wilt. Gebruik dan liever wel een oogschaduwbasis, anders kunnen de oogschaduws wel iets gaan creasen (ofwel in de lijntjes gaan zitten) en dat is zonde.v.l.n.r. 036 Naughty strawberry, 034 Pepsy coral en 031 Innocent turquoise
Zorg er wel voor dat je de dekseltjes altijd goed dichtdoet, als de oogschaduws uitdrogen kun je ze vrijwel niet meer gebruiken. Natuurlijk kun je deze kleurtjes ook prima combineren met normale poederoogschaduws! De Color Infaillible oogschaduws kosten EUR 10,99 per stuk.

Een zomerse look is eigenlijk niet af zonder fijne lipstick of lipgloss! Sterker nog, vaak is een beetje mascara en een mooie felle lipstick al voldoende voor een fijne zomerlook, wie heeft dan zin /tijd om uren voor de spiegel te staan! De Rouge Caresse lipsticks zijn echt erg fijn, ze geven een mooie kleur af zonder plakkerig resultaat, je voelt eigenlijk niet dat je iets op jouw lippen hebt.

Gedurende de dag hydrateren de Rouge Caresse lipsticks als een lipbalm, zorgen ze voor een mooie kleur en glanzen ze ook nog eens, zonder te plakken. Ook hebben ze (vrijwel) geen geur of smaak, fijn als je daar niet van houdt. Nadeel van deze lipsticks is dat je blijft smeren, zo fijn zijn ze! En dan zijn ze best snel op, maar ja...ieder voordeel heeft zijn nadeel. De Rouge Caresse lipsticks kosten EUR 14,99 per stuk en zijn in veel mooie kleuren te vinden, kijk maar eens naar de swatches hieronder.

v.l.n.r. 07 Cheeky magenta, 202 Impulsive fuchsia, 06 Aphrodite scarlet, 203 Rock ''n mauve en 401 Rebel red

L''Oréal Paris Caresse lipstick 06 Aphrodite scarlet
 
Hebben jullie deze zomerse kleurtjes al gespot in het L''Oréal Paris schap? Heb je nog favoriete kleurtjes die wij eigenlijk niet mogen missen? 
Deel dit artikel
Back to top