Inspiratie & Tutorials

Tutorial van look met Chanel herfstcollectie

Gisteren liet ik jullie de producten uit de Chanel herfstmake-up collectie zien in een artikel, wat zien ze er toch mooi uit! Ik ben dan ook erg blij met de producten en gebruik ze de afgelopen tijd heel vaak in mijn dagelijkse make-uproutine. Hoe is dat doe? Dat heb ik even voor jullie vastgelegd in een filmje, misschien leuk ter inspiratie? Kijk je mee naar mijn look met de Premier Regard palette, Rose Initiale blush en Troublant Rouge allure extrait de gloss?

In het filmpje gebruik ik de producten uit Les essentiels de Chanel collectie, het artikel met foto''s en swatches kun je hier nog even terugkijken. Naast die producten gebruik ik mijn favoriete kwasten van MAC, Laura Mercier eye basics Flax (via skins.nl), Bobbi Brown creamy concealer Warm natural en de Tom Ford brow finisher in taupe. En....ik had mijn haar nog wel even mogen borstelen voordat ik het filmpje opnam, erg irritant om terug te zien, sorry!

Ik moet je eerlijk zeggen dat het op de video niet zo netjes oogt, maar dat komt toch wel door de lichtinval ben ik bang. Daarnaast kijk ik in een redelijk kleine spiegel en dat werkt niet heel fijn, vandaar dat ik het na het filmen nog even wat heb nagelopen maar dat zijn zeker geen grote aanpassingen geweest, slechts hier en daar een veegje!

links is de look direct na het aanbrengen

Het Premier Regard palette is zeker mooi, maar natuurlijk ook best prijzig! Je kunt een soortgelijke look maken met oogschaduws van een goedkoper merk, in principe kun je met de kleuren (mat)zwart, taupe, perzik en vanille van elk merk prima uit te voeten. Om hetzelfde effect te krijgen zou ik dan wel op zoek gaan naar oogschaduws niet te glanzend zijn.

Misschien binnenkort weer eens een tutorial? Wat zouden jullie dan willen zien? 

Deel dit artikel
Back to top